Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cassandra72

dr n med Janusz Jastrzębski

Polecane posty

Zdobyłam się na ten odważny krok w moim życiu!!!! Jestem dopiero kilka dni po zabiegu powiększania piersi i pewnie moja opinia nie będzie jakoś specjalnie wartościowa, dopiero efekty za jakieś pół roku pokażą. Natomiast do tej pory jestem bardzo zadowolona z wyboru właśnie tego lekarza! Operacja odbyła się w nowo otwartej klinice dr n. med. Janusza Jastrzębskiego - Klinika Chirurgii Klasycznej i Estetycznej LANCET w Jastrzębiu Zdroju. Ze szczerego serca mogę polecić nie tylko pana doktora,który jest naprawdę dobrym specjalistą ale cały zespół: pielęgniarki oraz anestezjologa… Naczytałam się na forach takich komentarzy, że włos się na głowie jeżył…zwłaszcza o negatywnych skutkach usypiania…teraz mogę powiedzieć, że tak jak zasnęłam (film urwał mi jeszcze na sali dla pacjentów po podaniu "głupiego jasia")tak się obudziłam w łóżku pod kołderką…żadnych nudności…żadnych zawrotów głowy…ucisk na klatce piersiowej…świedczacy o tym ,że piersi są..wkońcu ;) z perspektywy czasu powiem, że strach i ból do ogarnięcia… I jeszcze jedno jeśli ktoś zastanawia się czy to zrobić czy nie, a codziennie rano patrzy w lustro i nie może strawić swojego wyglądu…to zdecydowanie lepiej wcześniej niż później…teraz żałuję tylko tego, że nie wcześniej…a wszystkim "zastanawiającym" się życzę tyle szczęścia ile ja miałam, żeby w końcu poczuły się dobrze we własnej skórze…:)

Gość gość
Czy możesz napisać jak długo czekalas na operacje? Czy konsultacja tylko osobiscie? Jaka mialas wysciowke jaki masz rozmiar teraz? Jakie implanty wybralas?

Gość gość
Czyli meilowo da rade? Mam kawałek drogi. Jaka mialas miseczke przed operacją?

Gość meggiexd
reklama dzwignia handlu i kasy:D

przed zabiegiem miałam w obwodzie biustu 77 cm ;( teraz mam 85 cm a wielkość miseczki zależy od róznicy centymetrów pod biustem a w biuście.

Gość gość
W końcu ile czeka sie na operacje? ??

tylko tyle ile czasu ci potrzeba na zrobienie badań,Ja się zastanawiałam od czerwca jak już podjęłam decyzję ,dostałam wykaz badań które mam zrobić i za 2 tyg miałam zabieg.

Gość Anulka 2014
do cassandra72 Hej byłam stałą czytelniczka forum Dr F. i też czekam na odpowiedź i nic. tzn odpisuje raz na tydzień, ale zanim dojdzie do ustalenia terminu to chyba w maju byłabym operowana...:( w końcu dzięki Tobie i Twojej opinii o Dr Jastrzębskim postanowiłam napisać do Dr. odpisuje średnio co 2-3 dni. i wysłałam mu te same zdjęcia co Dr F. i ten od razu zauwazył że jednak lewa pierś wymaga podniesienia bo jest obnizona ok 2 cm. u mnie problem jedynie tkwi w tym że mieszkam w Irlandii i Dr powiedział że w takim wypadku nie jest mozliwy dobór implantów na odległość, widać że ma *fach* w rękach i pisze od rzeczy. jednak napisał mi że musiałabym przylecieć na operację i wcześniejszą konsultację i łączny pobyt w szpitalu( licząc wizytę, badania i usg piersi) wyniesie od 7-do 10 dni... proszę jesli mogłabyś m trochę pomóc i napisać co jest potrzebne w szpitalu? ile płaci się za dobę w szpitalu? i jakie miałaś implanty? Dr mi napisał że posiadają Natrelle 410 Allergan pozdrawiam Ania

Gość gość
ja w szpitalu miałam rozpinaną piżamę - bluzka zapinana na guziki, najlepiej z kieszonkami, w których przez kolejne 2 dni będą umieszczone buteleczki z drenami Klapki Ręczniki - jeden duży, jeden mały Chusteczki nawilżające takie dla niemowląt łatwiej nimi choćby przetrzeć dekolt, czy nawet przetrzeć twarz Luźne ubranie- jakieś spodnie od dresu, koszulkę- zapinaną na guziki nie będziesz miała szansy by założyć zwykłą bluzkę - tak przez głowę przez jakiś czas Kosmetyki - krem, pasta i szczoteczka do zębów., krem do rąk balsam do nawilżenia wyschniętych ust;) książki lub czasopisma,laptop lub tablet. ja płaciłam za wszystko : zabieg,pobyt,biustonosz pooperacyjny 12 tys. mam implanty allergan natrelle 410 -245 ml(anatomki)

Gość glamy
Czy dr jastrzębski robi też operacje plastyczna nosa ? Czy którąś może robiła ? Bardzo proszę o opinię :)

Gość gość
Hej Anulka poddałaś się operacji ?

Gość gość
nic nie słyszałam o noskach,może zadzwoń i zapytaj