Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody_pytający

Dlaczego nie sterylizuje się ludzi o kiepskich genach pytajnik

Polecane posty

Gość młody_pytający

Przecież to bez sensu, żeby przekazywali swoje geny dalej. Potem takie dzieci są skazane na cierpienie, bo nie są zdolne do przystosowania się do życia. Czemu fałszywa poprawność polityczna wyrzuciła takie pojęcia jak eugenika i higiena rasowa? Torując, tym sam, drogę do genetycznej degeneracji przyszłych pokoleń.

Gość gość
No właśnie, a Ty już się wysterylizowałeś ? Daj przykład innym zjebom

Gość młody_pytający
Skąd wiesz, jakie mam geny? :p Po drugie piszę o czym innym. Ludzie, którzy mają najgorsze geny płodzą najwięcej dzieci. Cyganie i turasy są najlepszym przykładem. To stanowi ogromne zdrowotne niebezpieczeństwo dla przyszłych pokoleń, bo zwiększa ryzyko mieszania krwi. I rywalizacji o warunki bytowe z liczebniejszym elementem rasowo niższym.

Gość gość
athelgast zaloguj sie

Gość młody_pytający
"15.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość athelgast zaloguj sie" Nie kumam waszego slangu. Powiedzcie, czy nie mam racji. Zanim dziecko się urodzi, pojawi się na świecie, trzeba je godnie na tym świecie powitać. I przygotować mu znośne warunki. Tak jak kobieta wybiera osobnika o odpowiednich genach na ojca swych dzieci. Tak wy powinniście mieć na względzi pszyszłość waszych dzieci, niwelując w zarodku wszelkie zagrożenia.

Gość gość
s********j nazisto

Gość młody_pytający
Mój głos jest głosem sumienia zatem. Po drugie nie jestem nazistą. Ja po prostu jestem prawicowcem...

Gość gość
czlowieku masz cos z glowa? To nie wina ludzi ze slabe geny maja tacy sie urodzili ! A ty bys chcial moze oboz koncentracyjny otworzyc ? Lecz sie dzieciaku !!!!

Gość młody_pytający
Nie ich wina, ale sterylizacja cyganów i na przykład turków, to najlepsze i najbardziej humanitarne rozwiązanie. Nikomu w ten sposób nie zrobimy krzywdy i zdusimy zło w zarodku... To nie ich wina, że mają takie geny, a nie inne, ale po mojemu, pozwalając im się rozmnażać, to my dopuszczamy się zbrodni.. A ten temat założyłem, żeby budować oddolnie świadomość obywatelską.

Gość gość
uważaj prawicowcu by ten turek łba siekierą ci nie rozwalił :D