Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarlotka86

utrata pokarmu

Polecane posty

Gość szarlotka86

czesc kobietki prosze o pomoc mam dwoje dzieci pierwsze karmilam do dwoch lat a drugie tylko 5 miesiecy strasznie sie zle z tym czuje ;( trace pokarm z nerwow moj tato zmarl tydzien temu stres jaki przezylam wplynal na laktacje staram sie sciagac ale za duzo tego mleka nie mam mlody zabkuje i nie ma zbytnio apetytu co tez dziala niekorzystnie na ilosc wytwarzanego pokarmu co mam robic ???? zna ktos jakies sposoby blagam ratujcie

Gość gość
bardzo pomaga regularne sciaganie laktatorem.... pobudza laktacje i zwiekasza ja niemal z kazdym dniem, ale rob to czesto i jaknajdluzej. powodzenia

Gość szarlotka86
serdecznie dziekuje za rade napewno skorzystam ;)

Gość gość
A ja ci dam jeszcze jedną radę... nie bądź głupia i nie skupiaj się tak na obowiązku naturalnego karmienia. Ja się męczyłam przez kilka miesięcy, bo miałam duży problem z przystawieniem dziecka do piersi, już mi się nawet nie chce tego tłumaczyć. Ale... presja otoczenia, chora ambicja, dobro dziecka... wszystko to spowodowało, że ściągałam pokarm przez kilka miesięcy i podawałam z butelki... Efekt? Żaden... dziecko chorowało więcej niż inne, mimo, że na naturalnym pokarmie, ja zestresowana, umęczona, do d**y... Ciesz się, że dziecko jest zdrowe i kochaj je nad życie. I nie przejmuj się.