Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebka342

Jaki kurier przewiezie duży materac

Polecane posty

Gość rebka342

Jak w temacie Szukam kuriera co przewiezie mi materac 220cm? no i odbierze to z określonego miejsca

Gość gość
Każdy ci przewiezie tylko licz sie ze sporymi kosztami

Gość nosleep27
Ja bym Ci radził skorzystać z http://allekurier.pl/ bo koszt jest dośc spory, a ta firma ma konkurencyjne ceny

Gość bolusio00
Zgadzam się z wypowiedzia wyżej ;) Firma http://allekurier.pl/ to swietna sprawa, również z nią współpracuję, bo mam sklep internetowy. Nigdy nie zadzwonił do mnie klient z pretensjami że paczka nie dotrała !!

Gość gość
Sprawdź sobie jadezabiore.pl coraz bardziej popularny wśród moich znajomych.

Gość gość
Jadezabiore to jakiś portal dla kurierów na czym polega? Bo już gdzieś słyszałem o tym, ale nie pamiętam o co chodzi.

Gość Magda887
Ja kilka razy korzystałam z serwisu Jadezabiore.pl i jest to bezpieczna forma dostarczania paczek i przesyłek. Jest 4 stopniowa weryfikacja tożsamości. Serwis też jest prosty i intuicyjny. Fajna infografika opisująca zasadę działania - https://www.jadezabiore.pl/pl/couriers

Gość gość
Całkiem sensownie to wygląda. Czy też tak dobrze działa w rzeczywistości. Ktoś korzystał z jadezabiore.pl i może wyrazić opinię?

Gość gość
Ja od niedawna korzystam z jadezabiore.pl Na początku trochę sceptycznie do tego podchodziłam, ale w sumie zarejestrowałam się, zweryfikowałam się i dodałam kilka ogłoszeń i w sumie poszło, było zainteresowanie... Moim zdaniem fajna alternatywa dla PP i kurierów

ja już od dawna korzystam z jadezabiore.pl zawsze bez problemowo paczki dochodzą na miejsce a ze kierowcy mają różne auta można też przewozić paczki o większych gabarytach

Gość gość
Zdecydowanie bezpieczniejszy dla mnie CLICKTRANS http://clicktrans.pl/ Przewoźnicy są weryfikowani, sprawdzani, clicktrans ma wszystkie ich dane, poza tym jak jakis przewoźnik odpowie na moje ogłoszenie co chce wysłać czy przywieźć to sobie sprawdzam jaką ma historię w serwisie, sa opinie od wszystkich poprzednich klientów więc tu rysyka nie ma albo jest niewielkie że coś zginie albo nie dojedzie. Ja wole ze sprawdzonych i bezpiecznych stron korzystać co juz dłużej na rynku działają jednak

Gość gość
Spróbujcie skorzystać z jednego z portal społecznościowych, np. giveyourbox Z pomocą innych można szybko i bezpiecznie przesłać nawet coś, czego nie zaakcepowałaby firma kurierska

Gość gość
Materac nawet tak duzy mozna zwinac do mniejszych gabarytow.ja zamawialam przez dpd nie bylo problemow z dostawa i wniesieniem

Gość gość
Ja przewiozłem materac w Give Your Box https://giveyourbox.com/ Z rok zwlekałem z przewiezieniem swojego materaca z domu do mieszkania na studiach. Nie było jak, a transport kurierem czy u przewoźnika wychodził drożej niż sam materac. I nagle bach, znalazłem Give Yor Box. Chodzi o to, że można tam znaleźć kierowców, którzy jadą w tym samym kierunku i po drodze chętnie coś podrzucą żeby paliwo im taniej wyszło. W moim przypadku był to kierowca dostawczaka, który jechał w jedną stronę na pusto. Najlepsze jest to, że za przewiezienie (100 km) materaca sprężynowego materaca z drewnianym stelażem 200 x 180 zapłaciłem 35 zł! Nie ma tam cenników, po prostu dogadujecie się z kierowcą. Dla mnie ultra tanio, a kierowca paliwko kosztowało go tylko 1/3 tego co by zapłacił normalnie. Także polecam zdecydowanie, niedługo będę tak przewoził biurko. Z kolei kumplowi jeden kierowca podwiózł tak psa. Jego rodzice wyjeżdżali na wakacje i pies nie miałz kim zostać. Podjechał, wziął psa na tylną kanapę 3 godziny później kumpel miał psa u siebie w domu. Pozdrawiam

Gość gość
Podpisuję się. Też korzystałem z Give Your Box. To taki Blablacar dla paczek. Materac przewieziony za 20 zł. Znalazłem też kierowcę, który przewiózł mi tapczan z Bydgoszczy do Łodzi za 30 zł.

Gość gość
Podbijam, mega spoko opcja z tym Give Your Box. na stronie przydałoby sie poprawic kilka rzeczy, ale są nowi, więc sie rozwiaja. Polecam, maska samochodu plus kilka mebelkow przewiezione za jednym zamachem za 70 zł!

Gość Ewkaszmidt
poszukaj sobie na https://przesylarka.pl/ - wpisujesz wszystkie parametry przesyłki i pokaże Ci kto, za ile i gdzie Ci ją dostarczy :) naprawdę świetna wyszukiwarka, sama z niej korzystam :)

Nasze ekologiczne materace PlantPur dostarczymy do Państwa kurierem bezpłatnie:) Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony i zapoznania się z naszą ofertą.

Gość gość
Kuriera szybko przez internet można zamówić na pewno na stronie www.kurierpolska24.pl . Ja w sumie z innych stron nie korzystałam także nie mam porównania. Robili mi wysyłkę szafki w związku z przeprowadzką jakiś czas temu i pamiętam, że byłam zadowolona. Szybko, bez uszkodzeń, w korzystnej cenie, dużo mi się bardziej opłacało niż wynajmowanie samochodu dostawczego jak to zazwyczaj ludzie robią przy przeprowadzkach.