Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój były facet zachowuje się jak męska dziwka

Polecane posty

Gość gość

byłam facetem,który jest rozwiedziony,ma czwórkę dzieci.ja polka a on Anglik Byliśmy ze sobą szczęśliwi ale do czasu,gdy dowiedziałam się o dzieciach. na początku był szok,ale potem zaczynałam żałować ze z nim jestem. Byliśmy ze sobą parę miesięcy. w końcu zdecydowałam że z nim zerwę bo nie facet dzieciaty to nie dla mnie a od wychowania jego dzieci jest matka.po rozwodzie jego dzieci zamieszkały z matką. Do tego okazało się jak z nim byłam to oszukiwał mnie. na fecebooku znalazłam na jego profilu jego z zdjęcie jak obściskiwał się z jakaś babą.nie tylko jedno zdjęcie było ale inne też bardziej takie odważne, Na pewno kiedy był jedną i drugą na pewno bzykał kilka lasek. zachowuje się jak zwykła męska szmata. Nienawidzę go z całego serca

Gość gość
I co z tego? Nie jestes juz z nim a nadal szperasz w jego zyciu i obecnym i w przeszlosci po kiego grzyba?

Gość gość
wolałam grzebać ponieważ chciałam wiedzieć czy mnie oszukuje ale jak już się dowiedziałam prawdy niż bym miała cały czas przez niego oszukiwana.

Gość gość
niedojrzały dzieciorób, ciesz się że już z nim nie jesteś i nie śledź sk****ela na fejsie czy innych portalach, po co zajmować myśli takim bele góównem?

Gość gość
facet zachowuje się jak doświadczony facet a takich przecież pragniecie.

Gość gość
przekonałaś się, że oszust to ciesz się, że wyzwoliłaś się od takiego dziada.