Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to moze byc ciaza

Polecane posty

Gość gość

tydzien po okresie byl seks ...potem 2,3 dnipozniej zaczelo mi byc niedobrze .pomyslalam ze to jakis wirus albo sie zatrulam bo nie moglam wejsc do biedronki na stoisko miesne anipatrzec na wedliny ..gdzieja kocham mieso ...po 5 dniach tego niby zatrucia zaczal mnie bolec brzuch jak w ciazy z moim poprzednim dzieckiem ,,rozciaganie klucie itd,,,i piersi i zaczely sie zawroty glowy tak trwalo ponad 2 tygodnie okres nie przychodzil ,,,i juz myslalam ze jestem w ciazy kiedy jeden dzien mialam brazowe plamienia a na drugi dostalamokresu normalnego okresu nie plamien .dodam zeprzyszedl ze spoznieniem ale objawy nie minely ,,,co to moze byc ...czy ktoras miala kiedys podobnie...

Gość gość
ciaza w zyciu] przeciez dolegliwosci ciazowe - nudnosci wystepuja poniej jakie 4- 5 tydzien a nie na kilka dni po stosunku jestes matka, bylas w ciazy i nie wiesz????????/

Gość gość
kupujesz mieso w biedronce??????? nie mam nic do bierdoki sama czasem robie tam zakupy ale mieso ??????????? nie dziwie sie ze ci sie niedobrze robi od miesa z biedry

Gość gość
o jesu ! plamienie to tylko nazwa wcale nie musi byc to doslownie plamka tylko moze to trwac kilka godzin dlatego czesto panny mowia ze mialy okres normolalny w ciazy a to jest poprstu plamienie (tak w ciazy nazywane sa krwawienia)

Gość gość
wlasnie to jest ciekawe ze z corkatak mialam ..2 dni po stosunku zaczal sie ten bol brzucha i juz wiedzialam ze cos sie dzieje i tak bylam w ciazy ,,,wiem ze to dziwne ale tak mialam a teraz bylo wszystko i mimo okresu dalej mnie bola piersi mam mdlosci i okropne zawroty glowy a ginekologa mam 28 go,,,,a w biedronce juz nie kupuje miesa bo nawet na lodowke nie moge spojrzec tam

Gość gość
zabezpieczałaś się ?

Gość gość
za szybko objawy ciazy- no i okres nie ma szans a test robilas?

Gość gość
wkrecasz sobie objawy bo b. chcesz byc w ciazy wiele staraczek tak ma

Gość gość
hej nie chcialam ciazy ,,,to jest ciekawe ze nawet o tym nie myslalam

Gość gość
3 dni po stosunku juz ci nei dobrze i bola piersi a skad wiesz kiedy doszlo do zaplodnienia/zagniezdzenia? przeciez stosunek to nie to samo co zagniezdzenie zarodka.. a kiedy mialas owulacje? moze wlasnie wtedy jak ci bylo niedobrze

Gość gość
seks na uciekanego...dlatego zastanawiam sie czemu tak dziwnie bo na poczatku myslalam ze to zatrucie ,,,,,

Gość gość
seks byl tylko raz bo maz na wyjezdzie ,,stad wiem kiedy byl...wiem ze to brzmi dziwnie ale co by mialo zatrucie z jajnikami i balacymi piersiami a moze to jakies zmiany hormonalne ,,,

Gość gość
jak to jest "na uciekanego"

Gość gość
niepotrzebnie obczytalam sie na forach bo niektore dziewczyny pisza ze mozna miec normalny okres

Gość gość
na uciekanego....to wyjal i skaczyl na zewnatrz

Gość gość
no tak kobieto do zaplodnienia dochodzi pozniej na kilka godzin po stosunku to nie jest tak ze stosunek pare chwil i zaplodnienie i zarodek to ze wiesz kiedy byl stosunek to ok ale to nie znaczy nic no i po stosunku 3 dni objawy ciazy??????/ nie badz smieszna

Gość gość
czyli mowiac po ludzku stosunek przerywany tak :D

Gość gość
na uciekanego... hahahaha :) w ciąże nie jest tak łatwo zajść. i na bak nie będziesz miała pierwszych objawów po 3 lub 4 dniach !!!! możesz być spokojna.... a jajniki mogą boleć z różnych przyczyn nie tylko winą jest ciąża

Gość gość
ok..dzieki ale teraz jeszcze gorzej sie przejmuje ze to jakies chorobsko

Gość gość
ok pozniej opisze wam co bylo