Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dom1919

Klątwa rzucona na dziecko

Polecane posty

Gość Dom1919

Po porodzie dowiedziałam się że mój syn jest chory na wade wrodzoną mózgu. W ciąży byłam tylko raz chora lekarze wykluczaja jakikolwiek zwiazek z tym. Jakis czas temu dowiedziałam sie od teściowej że jej mąż (ojczym mojego faceta) rzucił na mnie klątwe gdy byłam w ciąży że urodzę kalekę lub chore dziecko . zrobił to ponieważ od początku nie darzylismy sie sympatia i żeby zrobic na złośc swojej żonie.(mojej tesciowej) chciała bym sie dowiedziec co wy sadzicie na ten temat :( jeśli tak czy można to odczarowac mnie za bardzo to nie przekonuje... ale ... zawsze jest nadzieja... proszę o opinie ..

Gość Dom1919
:(

Gość gość
ale co to za wada mozgu?

Gość Dom1919
agenezja ciała modzelowatego . uszkodzenie centralnego układu nerwowego :(

Gość gość
Twoje dziecko chore a ty zaliz sie na kafeteri gdyby moje dziecko bylo chore nie siedzialabym na portalach :P tylko byla blisko mojego dziecka prowokacja

Gość Dom1919
Mój maluch ma dziś 16 miesiecy i własnie śpi sobie w łózeczku pytam dopiero teraz bo cały czas mam to w głowie dlatego że dowiedziałam sie o tym 3 tygodnie temu ;// ehh

Gość Dom1919
Nie żadna prowokacja..:(

Gość gość
a jakie sa objawy tego schorzenia? co sklonilo cie do badan?

Gość gość
najlepiej jest pojsc do ksiedza egzorcysty on odprawi egzorcym i bedzie ok i modl sie

Gość gość
najlepiej jest pojsc do ksiedza egzorcysty on odprawi egzorcym i bedzie ok i modl sie

Gość Dom1919
ma 16 miesiecy jest opóźniony psycho ruchowo nie mowi nie chodzi nie raczkuje je przez rurke w zoladku nie chwyta nic do raczek nikt u nas w rodzinie nie byl chory zastanawialismy sie co sie takiego zdarzylo ze takie cos sie nam przytrafilo i wlasnie ten ...człowiek tak powiedział że rzucił klatwe czy Wy w takie cos wierzycie ?

Gość gość
biedactwo:(

Gość gość
gosc 20.55 idiotka. a co nie moze w czasie snu dziecka wez sobie na neta i sie troche zrelaksowac? tylko patrzec 24/h jak oddycha? ma to dziecko pod reka tepaczko.boze co za ludzie tu wchodza? az sie odechciewa wchodzic tutaj. a ty mamo juz nic nie zrobisz,zadnych czarow nie ma,nie wierz w to,widocznie bog dal Ci chore dziecko bo wiedzial ze dasz sobie rade.nie wiem jak sie leczy takie dziecko ale rob wszystko,nie poddawaj sie,chodz na rehabilitacje itd zobaczysz bedzie coraz lepiej.a temu facetowi wygranij ze wszystko wiesz,ze masz zal ze chcial cos takiego zrobic,co tu dziecko winne?nie odzywaj sie do niego do konca zycia!! ale nie wierze w jakas magie..

Gość Dom1919
gosc bardzo Ci dziękuję właśnie o taką odpowiedź mi chodziło ;) podniosłas mnie na duchu bo już nie mam sił ;(