Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna aaa

Nienawidze go a jednak tak bardzo kocham

Polecane posty

Gość smutna aaa

Nienawidzę go za to, że: - bawi się mną - każdy jego pocałunek sprawia, że dostaję ataku serca - sprawia, że z mojego mózgu robi się nie myśląca papka - kiedy mam jego dłoń w swojej to czuję się spełniona - go tak mocno pragnę a on to wykorzystuje i traktuje mie jak: "worek na spermę" - nie potrafi ze mną rozmawiać - nie odzywa się kilka dni a potem nagle zaczyna ze mną gadać jak nigdy nic, mówi że chce być przyjacielem i że już nigdy nie będzie między nami nic więcej a potem jak już myślę, ze jest ok to dobiera się do mnie, ja mu ulegam a potem znowu się nie odzywa i tak w kółko - tak mocno go pragnę - myślę o nim non stop - nie potrafię go wywalić ze swojego życia A najbardziej go nienawidzę za to, że go tak mocno kocham i zrobiłabym dla niego wszystko!!! Przepraszam za ten temat, ale musiałam to z siebie wyrzucić bo oszalaję...

Gość gość
ale prowo ,może jeszcze facet powieś ....

Gość gość
Za mądra to nie jesteś...

Gość gość
dziewczyno! musisz się opamiętać, on nigdy nie ebdzie Cie traktował powaznie i z szacunkiem. zawsze bedziesz dla niego zabaweczką, jak bedzie sie chciał za przeproszeniem spuscic to sobie o Tobie przypomni! Tylko na tym tracisz. wiem ze to łatwo powiedziec, ale rozstan sie z nim! bedziesz cierpiec, napewno ale za jakis czas wszystko sie ulozy i zapomnisz o nim i wtedy bedziesz zalowała ze tak pozno sie zdecydowałas!

Gość gość
zostałas zwyczajnie w swiecie zmanipulowana a chyba jestes na tyle myslalącą dziewczyną zeby sobie jednak pewne rzeczy uswiadomić.. tez jakis czas sie spotykałam z kims i nawet wiem co nas zgubiło, to ze za wczesnie poszlismy do lozka. i tez dzwonil do mnie jak miał ochote itp i mi na szczescie wystarczyły 4 spotkania zeby sobie to uswiadomic i wiele razy plakałam bo on mi sie podobal ale trzeba miec troche rozumu i honoru, bo jesli sama sie nie uszanujesz to nikt inny nie ebdzoe Cie szanował.

Gość gość
Niestety oni tacy sa ...bo skoro se pozwalasz to czemu ma byc innaczej, moze on cie nawet kocha ale zrozumie to jak cie straci. Musisz byc twarda I pozwolic mu odejsc.. .. jak cie kocha wruci ale juz na twoich warunkach. Ty teraz nieplacz tylko mysl co zmienisz jak wruci w twoje laski .. .. tylko niepisz pierwsza

Gość gość
Przepraszam za ten temat, ale musiałam to z siebie wyrzucić bo oszalaję ŻAŁOSNE :D

Gość gość
gość dziś nie ma to jak wykoppac stary rupiec i prawic moraly z bledami ort za pan brat:D

Gość gość
R______u____ch_____a se :D