Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annon

Moja dziewczyna nie chce golić bikini

Polecane posty

Gość Annon

Moja dziewczyna nie chce golić bikini. Stwierdziła, że nie będzie tego robić, resztę oczywiście goli. Próbowałem ją przekonać do choćby częściowego golenia się ale ona jest uparta. I szczerze, jej włoski strasznie przeszkadzają w szczególności jak robię jej dobrze a nie chcę przestać tego robić bo ona to uwielbia. Jakaś porada???

Gość gość
Przestań jej robić dobrze.

Gość Gosciofka
Jak ci nie pasuje to idz do ogolonej. Mnie zaden facet by nie zmusil do goleniu a potem cierpienia gdy odrasta

Gość mraauuu
mas takie opcje., 1 powiedz jej ze przeszkadza ci to w lizaniu i ze jak sie nie ogoli to przestaniesz to robic :D 2 zmien laska na taka ktora sie goli :D 3 zaakceptuj to ze sie nie goli :P

Gość Annon
Może uda mi się kiedyś ją do tego namówić. Ona woli jak się nie golę, aczkolwiek mi akurat by to nie przeszkadzało. Powiedziała mi, że mam zapomnieć o tym, że ona kiedykolwiek się ogoli czy podgoli.

Gość gość
jak nie chce to nie zmusisz, ale może niech chociaż się przystrzyże, żeby włosy nie był długie... ja osobiście nie wyobrażam sobie, wręcz bikini mam zrobione laserem żeby mieć mniej roboty ;)

Gość Annon
W ogóle to mam taką możliwość korzystania z depilacji laserowej za darmo, ale nawet to jej nie przekonuje.

Gość kikikki
Mnie włosy wyłażą spod majtek a jestem les i mojej partnerce to nie przeszkadza.

Gość gość
zmień dziewczynę albo sie do tego przyzwyczaj

Gość gość
Nie wszystkim te włoski przeszkadzają.Dla mnie osobiście bez nich było by ... Włosy na cipce to znak dojrzałości,uwielbiam takie kobiety.

Gość gość
Nadszedł ten czas gdy zostawiam wszystko tak jak mi natura dała.Mój jest wniebowzięty :) Strasznie go kręci ten i inny zarościk :)

Gość gość
moje włosy moja sprawa, za dużo p****li mężczyźni ogladają i potem chcą tego samego u normalnych kobiet.

Gość gość
skoro to lubi to jej sprawa. Przez wieki chyba to nikomu nie przeszkadzało a tu nagle problem.Dziewczyny szanują swoją intymność i nie nalezy tego krytykowac.

Gość gość
Daj spokój, lepsza nieogolona cipka niż żadna. Mam nadzieję, że nie zostawisz swojej partnerki tylko dlatego, że nie depiluje swojej cipki. Byłbyś wtedy idiotą. Moja partnerka przez kilka lat goliła swoją cipkę na zero zostawiając paseczek lub ją podgalała. Obecnie już tego nie robi. Tylko trochę podgala.Ja nie robię z tego powodu problemu.

Gość gość
gośc wczoraj 13.02 Szacunek za takie podejście do sprawy i dziewczyny.

Gość gośznafcać
nieogolna pizda jest straszna nienwaidzę smierdzących kłaków na pizdie

Gość gość
w życiu bym nie liznął owłosionej, kiedyś sie zbliżyłem twarzą ale to był max, pół godziny później już była pod prysznicem i i ocykała sie na zero. Nie wiem jak można chlapać pesde z włosami, to jak całować sie z kimś komu gluty z nosa wiszą i smyrają usta :o

Gość Vautrin
Pogódź się lub...