Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka malinka

pomocy

Polecane posty

Gość gość
niby mało, ale np. po laparoskopii szanse miały wzrosnąć o 60%, a nic z tego nie wyszło, więc trochę sie zastanawiam, na szczęście dla nas nie byłby to aż tak bardzo duży wydatek, choć 3 to już 1/5 in vitro. A Ty pamiętaj bioąc clo o monitoringach, bo łatwo nabawić sie torbieli i potwierdza się zasada, że jak ma byc ciaża po clo, to do 3 cykli

niestety nie mam mozliwosci monitoringu mieszkam. na wyspie nalezacej do anglii i tu nie ma prywatnego ginekologa. mam tylko badanie krwii w 21dniu cyklu mam nadzieje ze sie uda.

Gość gość
no to troche nie za bardzo, ja sama biorąc clo 5 cykli miałam 3 torbiele

Gość gość
ale w sumie, nie bedę Cie straszyc, mogę tylko doradzię żebys brała clo najlepiej na noc- przespisz ewentualne skutki uboczne i uważaj na podjadanie, bo potem strasznie ciężko zgubic nadprogramowe kg

Gość gość
ja tylko będziesz miała możliwosc zrobienia usg, to rób, nie ważne który dzień cyklu, byle wykluczyć torbiele

Gość gość
przytyłam i to sporo, dlatego nie podjadaj, do tego włosy leciały mi garściami

dobrze wiedziec dzieki za rady. wlosy to i bez tego leca urok nadmiernego testosteronu i malowania wlosow. musze jakies tabletki kupic sobie. a jak z humorem?

Gość gość
o, humorki to miałam takie, że masakra, ale na szczeście około owulacji mijały, na 3-4 dni, bo potem zaczynałam z duphastonem i znów miałam wahania nastroju, ogólnie rzecz biorąc hormony i clo nie działały na mnie dobrze, a właściwie to bardzo się cieszę , że nic już nie biorę

Gość gość
ale na pocieszenie Ci powiem, że nie na wszystkich na szczęście clo tak działa, ja miałam praktycznie wszystkie skutki uboczne, ale są takie dziewczyny, co nie mają ich prawie wcale

Gość gość
powiem Ci tak- nie stresuj się, nie nakręcaj, podejdź to tego trochę jak do leczenia np. grypy- musisz brać i tyle, nie mysl o skutkach ubocznych, o humorach-łatwiej to przejdziesz i koniecznie zrób w grudniu usg, z lepszych wiadomości- jak zakończysz kurację, a nic z niej nie wyjdzie, to jeszcze prze około 3 cykle powinnaś mieć tzw. efekt odbicia tzn. jajniki będą pracowały tak, jakbyś dalej brała lek, ale oczywiście życzę ci, żebyś zaskoczyła już w pierwszym cyklu :)

Gość pyszczek12
ja mialam tak..jak sex codziennie to nic przez 8 miesiecy..klotnie gorszy czas i bach! ciaza. nie ma reguly i nie tak latwo jest zajsc w ciaze.. wiesz te lafiryndy na dyskotekach to jakies triki chyba maja nie wiem...

Gość gość
Tak pysZczek zastanawiam się jak te malolaty raz zapomną tabletki i bach w ciąży sa ....