Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quanity

Jaką stosujecie dietę i jakie macie efekty

Polecane posty

Zastanawiam się nad wyborem diety, chciałabym poznać wyniki jakie komuś udało się uzyskać. Czy oprócz diety uprawiacie jakiś sport oraz czy danej diety przestrzegacie w 100% czy zdarza Wam się coś "złamać" ?

Gość Olcia Dubicka
Dieta musi być dobrze dobrana, takie z góry ustalone dla wszystkich są beznadziejne ;/ Sport jest ważny ale on tylko wspomaga i też można bez niego schudnąć :) Ale trzeba dodać jakąś aktywność chociażby w postaci spacerów :) Mi kobieta której opiekuję się maluchami poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej jedno opakowanie w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak po miesiącu spaliłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z dziećmi którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez głównego inspektora sanitarnego. Skład to tylko naturalne składniki co jeszcze nasila bezpieczeństwo

Zapraszam na mój topik tutaj jest opisane co i jak jem w ciągu 2 miesięcy ubyło 15kg no i oczywiście rower stacjonarny i stepper pół godz na to i na to a to mój topik :" schudłam jedenaście i pół kilograma w 34 dni" zapraszam:)

Gość Agunia873
Ja stosuje dietę MŻ. Jem tylko to co zdrowe w pięciu małych porcjach. Raczej staram si\ę nie podjadać, a jeśli już mi się to zdarzy, to idę sobie pobiegać. Dodatkowo ćwiczę też dwa razy w tygodniu w klubie fitness. To mi pomogło zrzucić 7 kilo w kilka tygodni. Ale mam zamiar jeszcze się odchudzać, żeby uzyskać wagę końcową 51 kilogramy. Do tego brakuje mi 12 kilogramów, ale na pewno dam radę. Jeśli nie , to wesprę się takimi tabletkami odchudzającymi - http://wsad.it/gosc/slimette . Opinie mają dobre więc na pewno mi się uda zrzucić te kilogramki.

Ja polecam suplement AcaiBerry900 który jest na bazie wyciągu z jagody Acai. Od miesiąca stosuje te tabletki i na prawdę pomagają schudłam ponad 3kg no i czuje się bardzo dobrze po tych pigułkach. Czytałam że mają one właściwości oczyszczające nasz organizm i tak właśnie chyba się dzieje z tond to dobre samopoczucie. AcaiBerry900 kupiłam tutaj http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerry-900/?uid=8595&pid=129&bid=advandec troszkę kosztują ale naprawdę są warte swojej ceny i mam pewność że są oryginalne i skuteczne. Polecam

Gość OlgaOlgaOlga
Zamawiam catering dietetyczny z oryginalne przepisy i do tego ćwiczę co drugi dzień, chudnę 1-1,5 kg tygodniowo:)

Gość mirelka255
już jakiś czas temu porzuciłam wszelkiego typu diety, teraz po prostu dużo ćwicze i jem 5 posiłków o stałych, regularnych porach, wspomagam tez swój metabolizm naturalnym suplementem 2be slim, który w swoim składzie ma m.in. chrom, który zmniejsza mój apetyt na słodkości wieczorami :)

Gość sylwia_flfl
Ja jestem na diecie Perfect Diet mam u nich też konsultacje z dietetykiem, jest spoko, przede wszystkim duzo zdrowiej się odżywiam.

Gość ILoveCrete
Ja stosuję 1200-1500 kcal. Nie jem przetworzonych cukrów, ograniczam pozostałe węglowodany (ale nie eliminuje), nie smażę, ale jem tłuszcze, dużo owoców, warzyw, posiłki na parze, nie jem pieczywa, pozostałych mącznych produktów etc. Piję zieloną herbatę, wodę, okazjonalnie kawę (głównie przed treningiem). Dietę stosuję od 1 Maja (11 dni). Ćwiczę 30 minut z Jillian Michaelis dopiero od tygodnia (30 day shred). Poza tym mam siedzący tryb pracy, wszędzie samochodem itp. Schudłam 1,9 kg.

Gość gość
ja jem w miarę normalnie, dbam o regularne posiłki. do tego staram się jak najwięcej ruszać. do tego stosuję naturalną suplementację na bazie suplementu z zielonej kawy - suplement jest na 3 miejscu w rankingu najlepszych na odchudzanie http://rtno.pl

Gość gość
ja jestem na zbilansowanej diecie zjadam dziennie ok 1700 kal od roku schudlam 2 kilo i w wymiaram po 2-3 cm ale mam fajne jędrne sportowe ciało.Ćwiczę 5 razy w tygodniu,grzeszki są ale nie przejmuję się tym. Dieta i smakowo i kalorycznie mi odpowiada,co jakis czas podnoszę sobie kalorie.

Gość KarolinaMaciejowska
U mnie z wagą zawsze były problemy. Nie dość, że zawsze ważyłam troszkę za dużo, to w dodatku okazało się, że jeżeli nie zmienię trybu życia, będzie mi groziła m. in. cukrzyca. Przeraziłam się nie na żarty. Poszperałam troszkę w sieci i trafiłam na książkę pod tytułem "Cud Terapii Gersona". Kupiłam ją na http://www.taniaksiazka.pl/cud-terapii-gersona-charlotte-gerson-dr-morton-walker-p-506232.html i wierzcie mi, odkąd zaczęłam się stosować do wskazówek w niej umieszczonych, wszystko zmieniło się na lepsze. Przede wszystkim przestałam być ciągle zmęczona i ogólnie lepiej się poczułam. Cukier też mi się w końcu unormował :)

Gość gość
Jestem zadowolona z efektów jakie daje dieta pani Magdy z Dor Diet - www.dor-diet.pl Bardzo indywidualne i całościowe podejście do człowieka – za to naprawdę duży plus. Pani Magda to nie tylko mój dietetyk, ale też pewnego rodzaju terapeuta. Dzięki konsultacjom tak naprawdę uświadomiłam sobie co jest przyczyną mojej otyłości, a co za tym idzie wyeliminowałam jej źródła i cała dieta przez to okazała się dużo skuteczniejsza, niż jakiekolwiek plany internetowe z których wcześniej skorzystałam.

Gość Dizzyyy214
www.igortreneronline.pl Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz w te lato cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz zbudować wspaniałe i muskularne ciało ? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na www.igortreneronline.pl I zapoznaj się z ofertą „Najlepszego Trenera w Internecie”, który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie!

Gość Kulka

Ja stosuję dietę pudełkową od 3 miesięcy, efekty są bardzo zadowalające, już 9 kg mniej 🙂 Zamawiam z cateringu wysmakowani.waw.pl polecam, mają świetne jedzenie i zawsze świeże. Bałam się, że w takich cateringach dania są monotonne, ale wcale nie, bardzo dbają o różnorodność i dobry smak 🙂 

Gość Gość

Ja stosuję połączenie diety treningu i suplementacji proponowaną przez fit2be.pl i przede wszystkim zmieniam dzięki temu swoje nawyki jedzenia i sportu. 🙂