Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panny Młode 2014 pokażcie swoje suknie ślubne

Polecane posty

Gość gość
Hmm jakoś mi nie pasuje do tej sukienki koronkowe bolerko....chyba,że jakieś gładkie bez żadnych wzorów coś w ten deseń i nie koniecznie z dłuższym rękawkiem wejdź i zobacz na allegro camella-bolerko-tiulowe-lamoweczka albo szal-tiulowy.Niestety teraz na tym durnym kafe nie zawsze można przeslac linka bo odbiera go jako spam:( !!

Gość gość
Ok poszlo

Gość gość
jeszcze nie mam, ślub w czerwcu

Gość gość
karolina? gosc powyzej jeszcze nie sprzedalas tej cudnej kiecuni ktora wyglada jak kazda inna i nie mozna byc w niej zapamietanym ??????/ oto twoje ogloszenie i post sprzed kilku miesiecy http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5683091

Gość gość
A Ty szukasz sukni czy nie masz życia poza kafeterią?:)

Gość gość
Ja kupiłam suknię Sisi z kolekcji Anabelle 2014 ale oczywiście nie ma jej na necie..

Gość gość
Nie, ten model jest z 2013roku

Gość gość
Ja kupiłam suknię w Laurelle.fajne modele moim zdaniem.suknie nie należą do najtańszych,ale też nie są jakoś obłędnie drogie.obsługa przemiła.i co ważne:suknie można zmieniać ,przerabiać jak się chce.a w innych salonach wielki foch jak chcesz dekolt zmienić.

Gość gość
śliczna ta suknia, też ją mierzyłam ale nie pasowała do mnie więc zdecydowałam sie na inny model ale tez w firmy agnes :)

Gość gość
a ja bede miala jedyna w swoim rodzaju bo mi kolezanka zaprojektowala i bede szyla u krawcowej

a mojej nie ma net chociaż już chyba wszystkie strony przeszukałam :P

Gość gość
Witajcie dziewczyny, będę miała na sprzedaż suknię Anny Kary z kolekcji 2014,model May White. Wszystkim zainteresowanym dziewczynom podaję orientacyjne wymiary: rozmiar 36/38,wzrost 163+7/8cm obcas.Więcej informacji podam na priv. Mój email: anngera1@gmail.com

Gość gość
Zwracam się do dziewczyn, które kupowały w Laurelle: po jakim czasie miałyście pierwszą przymiarkę, bo ja czekam na telefon i ciągle nic :/

Gość kasiowa 02
Ja zdecydowałam się na taką :)ttp://emmimariage.pl/kolekcja2014exclusive-7.html. Choc wybór był bardzo trudny :) tyle jest pięknych sukienek :)

Gość gość
Niektóre mi się podobają :) moja siostra kupowała sobie suknię ślubną w sklepie http://evita.com.pl/ też mają tam spory wybór , a kreacje są na czasie no i cenowo też są porządku :)

Gość gość
Ja też kupiłam suknie w Laurelle. Suknia piękna. Fason ściągnięty wprost z izraelskiej firmy Berta Bridal, na którą już mnie stać nie było. W Laurelle identyczna - za mniej niż 10 tys. Czyli też nie tak mało ....I niestety - jakość szycia fatalna (rękawy popękały). Podczas szycia mówiłam że zdają się być ciasne, ale Pani szyjąca powiedziała mi, że tak ma być. Taki materiał. Żeby była jasność noszę rozm. 38 i ze stresu schudłam przed weselem na tyle, żeby dać sukni jeszcze trochę luzu. Właścicielka miła na dzień dobry. Jak tylko zgłaszałam uwagi - było już mniej przyjemnie. W końcu przestała się pojawiać. Kieckę dostałam na tydzień przed ślubem (miała być na 3 przed ślubem). Raczej porażka. Nie polecam.

Gość gość
Am i niestety tez mi popekaly rekawy. Na koniec wszystko to wygladalo mega tanio. Zalowalam, ze nie wzielam koniec koncow sukienki z Pronovias.

Gość gość
Moj poprzedni post ucielo, pisalam o sukni z salonu Laurelle. Mialam ten sam problem co autorka postu powyzej - sukienka sie rozwalila pod pachami w czasie przyjecia. Troche kiepsko jak na suknie za prawie 9k. Nie polecam :(