Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam 20lat pisze tu z obawa o ciaze .. ostatnio uprawialam z chlopakiem seks przerywany .. i dzis powinnam dostac okresu ale jak na zlosc nie dostalam on sie nie spuscil myslicie ze moglabym byc w ciazy mimo tego ?bo teraz mam studia i wiele problemow .. rodzice by tego nie pojeli .. :( pomozcie mi i prosze bez hejtów na moj temat .Pozdrawiam Kasia.

Gość gość
Przed bzykaniem trzeba pytać rodziców.Teraz jest ciąża i możesz ich powiadomić,ze zostali dziadkami.

Gość martyna25555
Zrob test i bedziesz wiedziala :) Ja mam podobna sytuacje, ale do okresu musze czekac niestety jeszcze tydzien :(

Gość japanesspaaaa
Zrób jak najszybciej test bo stosunek przerywany nie chroni przed ciążą. Dużo dzieci tak powstało.

Gość gaja788
Na przyszłość, w takich sytuacjach lepiej zastosuj pigułkę po. Pamiętaj, że stosunek przerywany nie jest skuteczną formą antykoncepcji, w preejakulacie znajdują się żywe plemniki, zdolne do zapłodnienia!!!

Gość gość
Wyznaczasz sobie fazy cyklu? Miałaś dni płodne czy niepłodne?

Gość gość
No bo to jest istotne. Powinnaś to robić. Jeśli masz z tym problem to kup sobie np Afrodytę na ślinę. To jest taki tester, powinien C***omóc