Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już 28 lat i czuję się staro

Polecane posty

Gosc....wlasnie takich typow jak Ty uniknam. Nie mialbys u mnie zadnych szans! Pewnie jestes jednym z tych flustratow, co wyrzywa sie na babie za swoje nieudaczne zycie I uwaza wszystkie kobiety za idiotki. Jakie to polskie. Jak dla mnie, tacy jak Ty moga mnie uwazac za patologie, feministke a nawet lesbijke. Mam to gdzies. Przynajmniej nie bedziemy miec nawet tej nieprzyjemnosci nawet pogadac io to mi wlasnie chodzi. Zajmij sie swoja zakompleksiona tipsowa Mariolka, a nie truj tu na forum dla KOBIET,!!!

Poza tym po co tracic na polaczkow czas, skoro kazdy I tak uwaza kobiete za szmate, k*****, materialistke I suke. Zycie w swoim chorus swiatku flustraci I dalej zastanawiacie sie, dlaczego nie macie dziewczyny hahahaha Ja sobie rade dam....bez was... Upssss, baba I samodzielna! Nie miesci sie to w tym ograniczonym muslimskim pats im mozdzku? Hahahah

Gość moondragon
nie stawiam zadnego znaku rownosci, nie wiem gdzie to wyczytales. jakbys nie zauwazyl, Goraca i ja mowimy o tym, ze wlasnie polscy faceci maja problem z potrzebami kobiet i traktuja je jak sluzace i niewolnice. maja jakies sredniowieczne wizje kobiety od sprzatania i garow. wolnosc i niezaleznosc w zwiazku to mozliwosc realizowania siebie, swoich ambicji, marzen, pasji, hobby, itp. i wspieranie sie nawzajem a nie ograniczanie.

Gość gość
"wlasnie takich typow jak Ty uniknam. Nie mialbys u mnie zadnych szans!" x Po pierwsze to jesteś za stara. Nie zamierzam się wiązać z kimś kto najlepsze lata poświęcił innym. Po drugie nie wydajesz się kobieca; przypominasz raczej szczekaczkę z wiecznym PMS. Po trzecie masz konto na kafe. x "Pewnie jestes jednym z tych flustratow" x Po czwarte z ortografią u ciebie na bakier. Nie chcę się za kogoś takiego wstydzić. x "Zajmij sie swoja zakompleksiona tipsowa Mariolka" x Takie to tylko w UK :D

Gość gość
"Goraca i ja mowimy o tym, ze wlasnie polscy faceci maja problem z potrzebami kobiet i traktuja je jak sluzace i niewolnice." x Jak w tym dowc***e: Koleżanka do koleżanki - wiesz, ten mój Bogdan to traktuje mnie jak psa! - Tzn. co robi?! Bije cię?! - Gorzej! Chce abym była mu wierna. x Moim zdaniem to faceci mają was w d***e i to was to wk******.

Gość gość
A Zuzia niech się nauczy jak się pisze . Bo fLustrat to ją spłodził.

Tak, tak....maja nas w doopie, to czemu ciagle prosze o nr tel I spotkania? Tak sobie to wszystko tlumacz. A wiec Ty jestes super, a ja idiotka, do tego za stara. Uzgodnijmy jeszcze, ze lesbijka....hahaha dla pewnosci. Tak wiec jak nie pasuje to spadaj na forum dla mlodzieniaszkow, a nie dyskutuj ze stara baba chlopczyku. IDE pocwiczyc, bo szkoda czasu marnowac na takiego ograniczonego polskiego muslima hahaha

Gość moondragon
czyli Ty jednak o seksie... nie narzekam na brak zainteresowania i uznania. sek w tym, ze pozostaje w sferze marzen facetow bo juz jestem z tym wlasciwym. a takie mlodzieniaszki jak Ty proponuja mi randki. nie ma to jak dojrzala, erotyczna, pewna siebie kobieta, nie? sam wiesz, ze tak jest. ale coz, mlodsi mnie nudza. nie bede Ci mowic ilu facetow sie ubiegalo, bo bys musial swoj swiatopoglad zmienic.

Gość gość
"Uzgodnijmy jeszcze, ze lesbijka" x Myślę, że nawet kobiety by cię olały. x "IDE pocwiczyc" x Rajd po galerii handlowej :D x "czyli Ty jednak o seksie" x Nie, nie o seksie i na pewno nie z tobą x "a takie mlodzieniaszki jak Ty proponuja mi randki." x Akurat randki to proponuje frajerstwo co nie potrafi inaczej. x "nie ma to jak dojrzala, erotyczna, pewna siebie kobieta, nie?" x Nie ma to jak dwudziestoletni VW Golf, nie? :D

Gość moondragon
hehehe, masz mleko pod nosem. ale takie Twoje prawo, musisz dorosnac. znudzilam sie malolatem, jak zwykle, brak materialu na ciekawa dyskusje. zegnam.

Gość gość
Cześć Darker 🖐️

Gość gość
S********j.

Gość gość
Darker !!!??? A ladnie to sie tak do znajomych odzywac !!??

Gość gość
Demaskacja boli?

Gość gość
Darker czemu piszesz sam do siebie?

Gość gość
Bo rozmawiam tylko z ludźmi na swoim poziomie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
28 lat to jeszcze nie tragedia.Jeszcze sie duzo w Twoim zyciu moze wydarzyc. Ale juz na pewno czas zaczac sie zastanawiac i moze troche inaczej myslec.

Gość gość
polackie myslenie....uhehehhe

Gość Zuzanna Amelia ææ
A ty jakiej narodowosci jestes ?

Gość co za poje ba ny narod
polaczki usmiercaliby jakby tylko mogli wszystkie kobiety po 30stce, bo przecież już stare rochle. zal mi was ludzie ze macie takie ograniczone myslenie

Gość gość
kresy Europy :-D