Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy stosowałyście kapsułki piorące VIZIR i jak wasze opinie

Polecane posty

Gość gość
miałam je i żadna rewelacja a cena powala. Nie kupie ich więcej!

Dla mnie Vizir Go to strzal w 10. Po jego uzyciu caly dom mi pieknie pachnie a mnie aż kolezanki namietnie w pracy obwąchiwaly czym tak swiezo pachne.... Mężowi zrobilam niespodzianke i upralam jego juz mocno przybrudzona kurtke zimowa w kapsulce Vizir. Ależ byl zadowolony gdy jego kurtka odzyskala dawny wyglada a kolory powrocily. Do tego ten zapach....Marzenie :-) Od dzis jak sie wchodzi do przedsionka gdzie wisza kurtki i stoja buty czuc ten swiezy przyjemny zapach visiru. Wczesniej czuc tam bylo nieprzyjemny zapach butow :-) Pokochalam pranie dzieki tym kapsułkom :-)

Gość Radekkk
Miałem możliwość testowania kapsułek Vizir Go Pods z EverydayMe jako Ambasador projektu Vizir i jestem pod ogromnym wrażeniem kapsułki pięknie pachną, są wygodne i praktyczne w zastosowaniu do białego i koloru jest jedna ta sama kapsułka mała wrzucana do bębna bez żadnego dozowania i koniec z rozsypanym proszkiem na podłodze. Idealne rozwiązanie w jednej małej kapsułce. Zaoszczędzony czas. Produkt godny polecenia :)

Gość gość
dorot Vizir GoPods Rewelacyjny produkt dla zabieganych.Nie trzeba bawić się w dozowanie proszku do prania.Kapsułki są uniwersalne,nadają się do bieli i do kolorów.Uwielbiam produkty,które ułatwiają życie mnie i mojej rodzinie.Do nich mogę zaliczyć żelowe kapsułki od Vizira.Pranie z nimi jest dziecinnie proste,ubrania są idealnie doprane, także w niskiej temperaturze.

Gość jasna1
Stosuję już od dobrych kilku prań - zarówno do białych jak i kolorowych rzeczy. Sprawdzają się przy różnych tkaninach i temperaturach, a przede wszystkim są bardzo praktyczne i łatwe w użyciu. Zgadzam się z opinią podkreślaną przez wiele osób, że wyróżnia je szczególnie trwały i przyjemny zapach. Do tego całkiem przystępna cena. Polecam! :)

Gość gość
Bozakrufka Kapsułki Vizir to doskonała alternatywa dla proszku.Nie muszę go odmierzać, sypać do szufladki.Kapsułke wrzucam do bębna na to brudne pranie i gotowe. Cieszę się, że nadają się do kolorów i białego, dzięki temu nie muszę używać dwóch oddzielnych proszków.Pranie jest świeże,pachnące i łatwe w prasowaniu.Kapsułka radzi sobie nawet z zaschniętymi plamami, kolory są żywe i ubrania odzyskały jakby drugą młodość. Zapach utrzymuje się na ubraniach długo. Kompaktowe kapsułki zapakowane w zgrabne niewielkie pudełeczko nie zajmują w łazience dużo miejsca, opakowanie jest estetyczne, praktyczne i wygodne.Na pewno będę je kupowała, cenie sobie ich wygodę i skuteczność

Gość gość
:o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o

Ja osobiście polecam te kapsułki, miałam do tej pory do czynienia z rożnymi i nawet te renomowanych firm pozostawiały wiele do życzenia. Dostałam się do projektu na Everydayme.pl. Do pierwszego prania podeszłam z dystansem ale mile się zaskoczyłam. Pranie naprawdę świeże, zapach po prostu cudny!Nie ma śladu plam z którymi inne środki nie radziły sobie tak dobrze. Polecam, szczególnie osobom zapracowanym, mężczyznom (którzy często nie wiedza ile wsypać proszku lub wlać płynu) i tym, którzy cenią sobie wygodę i dobry efekt. Dla mnie najlepsze!

Gość Margolcia85555
Pierwsze opakowanie dostałam, ale kolejne zakupiłam, jak tylko zauważyłam, że poprzednie się kończy :) Podsumowując: WARTO! 1 kapsułka daje 5kg świeżości. Pranie nigdy nie było tak wygodne i pachnące! Co więcej, koniec z rozsypującym się proszkiem do prania! POLECAM

Gość daaphnee
A ja przede wszystkim cenie sobie kapsulki za oszczednosc miejsca. Proszki i plyny do prania zagracaja mi lazienke, kapsulki sa male, lekkie i nie musze czyscic dozownika po proszku...

Gość renatkavizir
Witam, jestem ambasadorką projektu Vizir Go Pods, mam okazję testować kapsułki na wszystkie możliwe sposoby prania. Kapsułka radzi sobie świetnie z plamami na białych rzeczach jak i kolorach. Sprawia że białe rzeczy nie szarzeją a pranie kolorowe pozostaje pełne blasku. Śmiało można włączyć krótki cykl prania wybierając przy tym niższe temperatury prania. Nie trzeba dodawać odplamiaczy i można zrezygnować z dodawania płynu do płukania - kapsułka radzi sobie świetnie z plamami i pozostawia delikatny zapach pranych rzeczy.

Gość Ania20051988
Witam! Mnie udało zakwalifikować się do testowania kapsułek Vizir Go Pods na stronie everydayme.pl i jestem zadowolona z efektów. Przyznam, że początkowo byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego produktu i nie dowierzałam w jego skuteczność. Wszystko to dlatego że pierwszy raz przyszło mi się zetknąć z tego typu środkiem piorącym. Jednego wieczoru syn wylał niechcący na mój ulubiony szary sweterek gorącą czekoladę (dość ciężka do usunięcia plama) postanowiłam nie zapierać tego ale wypróbować następnego dnia kapsułki piorące Vizir Go Pods. Bałam się trochę że sobie nie poradzą i sweterek będzie zniszczony ale zaryzykowałam. Wyprałam sweterek razem z kilkoma innymi ciuchami i jakież było moje zdziwienie gdy wyjmując pranie nie znalazłam śladu nawet najmniejszej plamki. Dodatkowym bonusem był piękny świeży zapach. ZALETY : *prostota użycia - wrzucasz kapsułkę,dokładasz pranie i po krzyku; *skuteczność - w moim przypadku bardzo ładnie poradził sobie z plamami choć nie próbowałam na plamach z skoku marchewkowego ;) ; *wydajność - jedna mała kapsułka wypierze 5kg ubrań; *wygoda - nie trzeba bawić się w odmierzanie proszku itd; *zapach - utrzymuje się naprawdę długo i jest bardzo intensywny. WADY : *cena - dość wysoka przez co nie każdy może sobie pozwolić na zakup.

Gość taraxia
Kapsułki Vizir 3in1 alpine sa idealnym rozwiazaniem do nowoczesnego domu.Kapsulka ma ogromna moc piorącą,zawiera juz w sobie plyn do plukania,mocno i swiezo pachnie.Radzi sobie nawet z mocno zabrudzonym praniem bez dodatkowych specyfików.Pranie jest po ich uzyciu miękkie,dobrze doprane a do tego kapsulki sa zamkniete w niewielkim pudelku ktore nie zajmuje miejsca miejsca w lazience i nic sie nie brudzi jak przy dozowaniu srodkow. Ja widze same plusy tego produktu i polecam/ taraxia

Udało mi się zakwalifikować się do testowania kapsułek Vizir 3-in-1 Pods w ramach projektu Everydayme.pl ! Pranie jest łatwiejsze, nie trzeba już dozować proszku i płynu. Zaś zapach po wypraniu długo unosi się po moim domu:) Jestem zadowolona z efektów używania kapsułek! Jedyny mankament to... nierozpuszczony do końca pojemniczek -folia- woreczek w którym jest środek piorący.. może zbyt krótko się płukało pranie?... Weronikaa

Gość gość
Stosuję kapsułki od niedawna. Zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie. Zapach jest mocny i trwały. Ładnie ciuszki są doprane a u mnie to wyczyn :D Ogólnie polecam , produkt wart swojej ceny :)

Gość leilla9
U mnie też problem z nierozpuszczonym opakowaniem, jednak przy innych producentach też miałam takie sytuacje. Jednak do Vizira przekonuje mnie fakt doskonale dopranych ubrań. Mam małe dzieci i ich ubrania po weekendowych wypadach na grilla wyglądają jakby taplali się w błocie. Kapsułki bez problemu dopierają zabrudzenia - nie muszę namaczać ani dolewać wybielaczy do prania jak przy innych detergentach. Łatwo się stosuje, bo wystarczy wrzucić do bębna, bez odmierzania miarką jak z proszkiem i płynem do prania. No i zapach... cudowny.

Gość anqa321
Obecnie testuje kapsułki vizir go pods i musze przyznac , ze sa rewelacyjne pranie ładnie pachnie , rozpuszcza sie w niskiej temperaturze , zapach długo sie utrzymuje

Ja je stosowałam i jednak Persil jest lepszy.

Gość anqa321
Obecnie testuje kapsułki vizir go pods i musze przyznac , ze sa rewelacyjne pranie ładnie pachnie , rozpuszcza sie w niskiej temperaturze , zapach długo sie utrzymuje

Miałam okazje testować Vizir 3 w 1 Pods. Są to kapsułki dzięki którym pranie pięknie pachnie , jest czyste bez plam bo ma wybielacz i to nawet w niskich temperaturach. Kto nie próbował... ten musi spróbować. Bez porównania z innymi produktami do prania.

Gość gość
Niestety ale widac że wszystkie powyższe teksty pisane sa na przysłowiowe "jedno kopyto". Ja zastosowałam kapsułki - 2 razy. Niestety nie doprały, zapachu ZUPEŁNIE nie czuć. Nie polecam.

Gość eremita78
Kapsułki są świetne, wygodne, ekonomiczne, praktyczne. Pranie jest świeżutkie,miękkie, biel jest biała, zapach utrzymuje się bardzo długo. Naprawdę godne polecenia:)

Gość gość
Witam, miałam okazję testować kapsułki Vizir i jestem bardzo zadowolona z ich jakości bardzo dobrze poradziły się z moim praniem, ładnie pachnie oraz plamy znikneły są także bardzo fajne w dozowaniu nie trzeba odmierzać proszku czy płynu do prania wystarczy wrzucić kapsułkę i gotowe.

Gość paula12334
Bardzo dobry produkt, nie pozostawia po sobie śladów bo wrzucamy bezpośrednio do bębna pralki pranie pachnie bardzo intensywnie. Przede wszystkim wydajny.

Gość fantab
Dla mnie kapsułki Vizir są świetne. Dopierają średnio zabrudzone ubrania. Rozpuszczają sie nawet w niskich temperaturach. Mają śliczny zapach, który długo utrzymuje się na ubraniach.

Gość Salpauselkka
Kapsułki Vizir 3-in-1 są bardzo praktyczne:jedna kpasułka kolorów i bieli, ergonomiczne opakowanie, proste w użyciu. Pięknie pachną, są wydajne (1 kapsułka - 5kg prania) i szybkie w użyciu.

Gość gość
Testuję kapsułki i są skuteczne bardzo ładnie dopierają i pięknie pachną.