Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina4447

Sztraszny okres

Polecane posty

ześć dziewczyny, nie wiem co juz mam robić miałam okres 3 dni potem 2 dni przerwy i znowu. wstałam i nagle chlup majtki mokre we krwi okey normalka :) poszłam do łazieski założyłam podpaske taka grubsza z belli położyłam się a gdy wwtałam poczułam jak bym normalnie biegunki tostała patrze na majtki a tu taka galareta która zapełniła by 1 cm szklanki Teraz latam tak co chwila do łazienki zmieniać podpaski bo leje się ze mnie jak z kranu tampon mi przeciekł po 15 min Dodam że zazwyczaj mój okres był niewiarygodnie skąpy i odpowiadało mi to ale teraz do masakra ie wiem co mam robić to jest strasze wylewa się ze mnie .... czy któras z was też tak miała ??? Pomóżcie jestem załamana .... Przepraszam za wszystkie błędy ale sie spiesze ...

Gość gość
Dzwoń po pogotowie!!!!!!!

Gość gość
Idź czym prędzej do lekarza -wszelkie zmiany tego rodzaju trzeba skonsultować. Poczytaj sobie: http://www.medonet.pl/dolegliwosci,dolegliwosci-profil,1676167,1,obfite-miesiaczki,index.html

Gość gość
Tym bardziej,szybko do lekarza,co 15 minut tampon to coś nie dobrego.

To tak nie do końca bo ja do wyciągnełam na chwile żeby ponownie włożyć bo go zle włożyłam imnie bolało już był mokry trochę więc mogłam żle włożyć

Gość gość
Ty dziewczyno masz jakiś krwotok a nie okres. Nie masz się czego wstydzić, mów szybko matce ile tego ci leci i biegiem na pogotowie. Chyba że coś wywijałaś z chłopakiem i się teraz boisz. Taka ilość skrzepów to nie jest normalne i nikt ci tu nic więcej nie doradzi. Do lekarza natychmiast!!!

Gość gość
jeśli to krwotok to możesz sie wykrwawić na śmierc.

Gość gość
te fiucie spr z tego tematu bucu jeden.

Gość gość
krwotok to nie żarty -jak pisałam trzeba to czym prędzej sprawdzić.

Gość gość
Ale teraz już sie unormował nie leci aż tak dużo ..

Gość gość
No to na jakie jeszcze odpowiedzi liczysz? Skoro uważasz że jest ok to chyba temat zakończony. Nie jest to jednak normą. Podałam ci wcześniej link odnośnie przyczyn obfitych okresów -poczytaj sobie.

Gość gość
uprawiałas sex? może w ciąży byłaś i poroniłas ? MMiałas mocne skurcze? tak pierwszy 2-4tyg?

Gość gość
Generalnie jesteś dość młoda w takim wieku sa rózne wahania okresowe prócz ttego jakieś inne obiawy? ile czasu już masz taki silny okres- ile godzin? Boli Cie coś? Od kiedy miesiączkujesz?