Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PREZENT DLA 4 LATKI

Polecane posty

Gość gość

Jakie prezenty można kupic dla 4-latki..? Wszystkiego dookoła niby pełno. W tym okresie moja mała jakoś szczególnie o niczym nie marzy, nie mówi. Jej potrzeby sa zaspokojone i to czego potrzebuje, w sumie ma. Ja nie wiem, co jest w sklepach, bo nie chodze i nie oglądam. macie jakieś pomysły? Lubi się ruszać, tańczyć, malować-jak większość dzieci.

Gość gość
to zależy od dziecka moja 4 latka raczej by się tym nie zajęła rok temu to byłaby frajda ale teraz wątpię, powinnaś się podpytać co by dziecko chciało albo zobaczyć czym się interesuje

Gość gość
Jak lubi rysowac kleić to bez sensu pchać się w kolorowe gadzety. Moje córeczki też lubią prace manualne i ja im kupie kolorowe bloki, papiery, bibuły, nożyczki z ząbkami, klej, pudelka kredek i farbek do tego dziurkacze które wycinają ksztalty. Pięknie to zapakuje w duze kartonowe pudlo ktore też można wykorzystać do zabawy. Myślę ze radość będzie wielka i zabawa na kilka godzin a nie na chwile jak to jest w przypadku gotowych zabawek z plastiku.

Gość gość
dla dziewczynek lubiących zajecia plastyczne jest mnóstwo kompletów miedziorytu, czy modeliny z szablonem, odlewów gipsowych a także farby witrażowe, polecam

Gość gość
na allegro widziałam te maty, najpierw mnie zaciekawiły, ale sie wacham

Gość gość
Moze jakis keyboard z mikrofonem, oczywiscie taki dzieciecy zabawkowy.

Gość gość
ja chyba kupie sklep stoisko albo maszyne do szycia