Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zastanawiam sie czy odejsc od faceta ale boje sie ze zostane stara panna

Polecane posty

Gość gość

Bo mam juz 25 lat. w tym wieku juz chyba jest bardzo malo wolnych osób ?

Gość gość
nie lepiej siedź z nim ran wszystkich bo niechcesz byc stara pana . jak ci dobże to siedż jak bardzo kiepsko to go kopni w d**er i badź stara pana życie tak chciało .

Gość gość
W średniowieczu żyjesz czy jak? :-o 25 to młodość, po 30stce możesz się zacząć martwić. A czemu go chcesz zostawić?

Gość gość
cofamy się oj cofamy. ileś tam lat temu feministki walczyły o prawa dla nas, o możliwość edukacji, pracy, robienia kariery. a wszystko po to tylko by jakieś 150 lat później laski znowu myślały tylko o łapaniu chłopa na d**ę albo dzieciora. masakra

Gość gość
a sa tu osoby ktore poznaly kogos po 25 r.ż ?

Gość autorrkkaaa tematutut
co jest nie tak?

Gość gość
mam koleżankę, która w wieku 19 lat wyszła za mąż a w wieku 22 lat została rozwódką, siostrę która wyszła za mąż 20 l i 29 jest samotną matką... jak widzisz są przed 30 i jakie życie...

Gość gość
ja poznalam faceta w wieku 26 lat

Gość gość
ja w wieku 26 lat sie rozwiodłam i jestem sama ale bardzo sie ciesze ze juz nie z nim

Gość gość
ja mam 29 lat więc już jestem starą panną ale absolutnie się tym nie przejmuję :) za to martwi mnie brak pracy, to jest znacznie gorsze niż staropanieństwo. Ja dzieci i tak nie chcę mieć, lubię samotność, a bycie z kimś po prostu działa mi na nerwy, drażni mnie inna osoba, gdy za często ze mną przebywa, nie wiem czy nadaję się do poważnego związku, żeby tak być z facetem dzień w dzień... chyba nie. Juz wolę kupić sobie kota.

Gość gość
wg mnie nie ma nic gorszego niz staropanienstwo wracac do pustego miezzkania i nie miec nawet do kogo geby otworzyc