Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaaaaaaa

Krzesełka do karmienia dzieci

Polecane posty

Gość ewelinaaaaaaa

Witam. Jakie krzesełka do karmienia dzieci (6 miesięcy) polecacie?

Gość gość
Ja z czystym sumieniem polecam krzeselka Milly mally. Mam wzor safari. One sa bardzo stabilne i wygodne. Zadna tam ikea czy twarde na cienkich wierzgajacych nozkach. Moj model rozklada sie tez na stoliczek i krzeselko. Jestem strasznie zadowolona.

Gość gość
mam takie uniwersalne plastikowo metalowe z allegro z tacką. Z siedziskiem rozkładanym i opuszczonym. Dobrze się sprawdziło.

Gość ewelinaaaaaaa
Na rynku jest tego pełno. Są modele ze stolikami i bez stolików. Jak dziecko większe to ma swój mały stolik prze którym może jeść, rysować itp. Już mam mętlik w głowie. Najważniejsze, żeby było stabilne.

Gość gość
Tak, to jest dokladnie to krzeselko. Model safari. Nie zachwycam sie nim dlatego,ze pozniej sluzy jako stoliczek z krzeselkiem tylko tym,ze jest bardzo wygodne i stabilne. Syn ma juz prawie 2 latka a zawsze je w nim sniadania i kolacje..hmmm...dokladnie to prawie wszystkie posilki. Krzeselko sie nie giba i uwazam,ze jest bezpieczne. Dodam,ze synek ma swoj pokoik w ktorym ma swoje osobne krzeselko i stoliczek. Krzeselko do karmienia mam w jadalni kolo stolu. Wkladajac go do tego krzeselka wie,ze zaraz bedzie jego posilek. Wiem,ze jest dosc drogie. Akurat dostalam je w prezencie..kilka osob sie na niego zlozylo bo pytali co jest potrzebne.

Gość gość
Tacka z przodu krzeselka jest dla mnie istotna. Czesto jest ta,ze dziecko oglada sobie jakas zabawke, jezdzi malym samochodzikiem a ja spokojnie moge go nakarmic. Na stoliczku/tacce jest wglebienie na picie. Syn doskonale wie do czego sluzy i po napiciu sie odklada wlasnie tam kubeczek z piciem.

Gość gość
Ja polecam z ikei. Tanie, stabilne, łatwe w czyszczeniu. Jak dla mnie rewelka.

Gość gość
antilop z ikea. Tanie lekkie małe i bardzo wygodne w użytkowaniu szybko sie czyści, odpinana tacka, ma węższy rozstaw nóżek niż inne krzesełka więc mieści sie w niewielkich pomieszczeniach i latwo przechodzi przez drzwi.

Gość gość
Ma mniejszy rozstaw nozek....wiec latwo fiknac koziolka.

Gość gość
Absolutnie nie. Jest bardzo stabilne.

Gość gość
Chicco polly w szare nutki. Ma wkladke doa mlodszego dziecka i sie rozklada prawie na lezaco, regulowany podnozek, koleczka i zlozone od sciana nie zajmuje wiele miejsca

Gość gość
Jest za to minimalistyczne, proste i spełnia idealnie swoją funkcję. Nie jest kolejnym gratem wielkości wielbłąda, w tandetne wzorki.

Gość gość
my też mamy z ikei są super

Gość rozwódkaaaa
plastikowe- żeby łatwo umyć z zaokrąglonymi kształtami - żeby guza nie było czyli - wszystkie są dobre

Gość ewelinaaaaaaa
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Przyznam, że mam mętlik w głowie. Siedzę i przeglądam allegro i czym więcej widzę tym mniej wiem :)

doskonale wiem co przezywasz/las:) zdecydowalas sie juz na jakeis konkretne krzeselko? Ja w koncu wybralam chicco polly i jest ok:)

Gość Miranda 38
podciągam bo sama szukam krzesełka. Nie wiem czy kupić tańsze czy jednak droższe polly z chicco ???