Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z duzym dylematem

Nie wiem czy wyjechac na miesiac i zostawic dziecko

Polecane posty

moja corka ma 4 latka i chodzi do przedszkola. Jest ogolnie bardzo samodzielna. Ja dostalam propozycje wyjazdu do USA na miesiac i 10 dni dokladnie. Ta propozycja wiaze sie z awansem i duza podwyzka. Moj maz mowi zeby jechac, ze dadza sobie rade. Nie watpie w to tylko obawiam sie jak corka zniesie rozstanie i ja. Gdy z nia rozmawialam o tym i tlumaczylam jej wyjazd to mowila ''mama jedz ja bede z tatusiem'', ale jakby to wyszlo w praktyce to nie wiem. Szef oczywiscie mnie namawia, ale siostra z kolei mowi zeby nie jechac. Mama moja mowi natomiast by jechac i spelnic swoje marzenie zawodowe. No a ja juz nie wiem co robic....

Gość gość
w jakim zawodzie pracujesz, ze masz takie mozliwosci.jedz, jest skype, tel

Gość gość
jedź, to nie pół roku- dadzą a sobie radę

Gość gość
juz nie przesadzaj,dzieciar od razu nie umrze bez ciebie,a siostra pewnie zazdrosna i temu ci odradza

wiem, ze corce nic nie bedzie, bo nie jest ze tak powiem uwiazana do mnie. Ja pracuje praktycznie caly czas wiec corka nie jest przzwyczajona do mojej obecnosci 24h na dobe, ale troche sie boje czy nie bedzie tesknic za bardzo.

Gość gość
Jedź! To nie jest Twoja fanaberia, że chcesz się jechać zabawić, a dziecko by Ci przeszkadzało. Tutaj chodzi o przyszłość - Twoją i Twojej rodziny również. Więc moim zdaniem powinnaś się zdecydować na wyjazd.