Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisac do niego

Polecane posty

Gość gość

wczoraj się koło północy odezwał do mnie kolega i zaproponował wyjście do kina. Byłam bardzo zaskoczona, znamy się od jakiegoś czasu ale nigdy nie liczyłam na taki "gest" z jego strony. niestety on mieszka w mieście, ja pod i nie mam jak wrócić z seansu np o 20 a za późno się dowiedziałam żeby coś zorganizować. On powiedział, ze po południu odpada. Ale ogólnie napisałam ze z chęcią się z nim przejdę itp. potem pogadaliśmy trochę, a jak go się spytałam "to jak w końcu?" to nie odpisał ;/ powinnam się odezwać i go o coś zapytać? pomocy :( nie lubię takiej niepewności; nie wiem czego się spodziewać a jeszcze się nakręce ;/

Gość gość
napisz cos, najwyżej albo znów nie odpiszę albo będzie ok. będziesz się tylko zamęczać ;)

Gość gość
no przeciez to nie zawsze facet musi sie odzywac, chociaz nie wiem czemu nie odpisal... sprobuj ;)

Gość gość
ty chyba glupia jestes, facet sobie z ciebie koło zapasowe zrobił, potem jeszcze olewa a ty się zastanwiasz czy do niego pisać Każ mu się w d**ę pocałować a nie prosić się jeszcze...kurde co za babki teraz są.