Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdddddddddd

leczenie kanałowe

Polecane posty

Gość asdddddddddd

witam. we wtorek rozpoczęłam leczenie kanałowe zęba. Dentysta zatruł go i wszystko było ok, nic nie bolało.. od wczoraj ból zęba jest masakryczny :(( o czym to może świadczyć?

Gość gość
no i co sie stalo?

Gość gość
Świadczy o tym, że ząb w momencie zatrucia był jeszcze bardzo żywy. Więc raczej na pewno nie stracisz ząbka. Gorzej jakby był do wyrwania, a tak dentysta wyciągnie co trzeba i będzie dobrze.

Gość gość
Właśnie boje się, że mi wyrwie :( Jutro ide do niego, mam nadzieje, ze mi zatruje na nowo i bedzie ok..

Gość anna19825
ja co prawda nigdy nie miałam zatruwanego zęba, ale moja koleżanka miała i ją też bolało, ale to podobno się zdarza... Jeśli boisz się, że coś jest nie tak, zawsze możesz zapytać dentystę, albo nawet iść do innego na konsultację. Jesli jesteś z Małopolski, polecam Ci wizytę w krakowskim Studiu SE+, bardzo dobrzy specjaliści!

Gość zeniaaaaa
Ja juz sie drugu miesiac mecze.Byl zatruty,potem byly zmieniane te waciki w srodku co pare dni.Potem dentystka zamknela,ale rozbolalo i znowu byl czyszczony brrr,bolalo.Teraz znowu mam tam wacik,ale boli w srodku.

Gość gość
mmmmm

Gość gość
jak boli to znaczy, że ząb jest nadal żywy, trzeba go truć aż będzie martwy, w znieczuleniu można wyciągnąć z niego nerwy w całości albo w większości, jeśli stomatolog się na to od razu nie zdecydował to znaczy, że chce go truć do skutku, mam kilka kanałówek zrobionych, jak mnie bolało w trakcie leczenia to wracałam do lekarza awaryjnie, bez umawiania się i zawsze coś radził

Gość gość
Ja miałam zęba leczonego kanałowo w gabinecie Indexmedica i jestem bardzo zadowolona. Obyło się bez żadnych komplikacji.

Gość gość
Mowi sie,mialam zab leczony,a nie zeba...