Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przejmujecie sie opinią innych

Polecane posty

Gość gość

czy olewacie? ja sobie wszystko z bardzo biore do serca :( jak przestać?

Gość gość
olewam a co mnie obchodzi co inni myślą ich problem a co ja zupa pomidorowa, że mają mnie wszyscy lubić, zupę też nie każdy lubi

Gość gość
Jak można przejmować się tym, co KTOŚ INNY myśli? Przejmuję się moimi własnymi myślami i opiniami. Jeśli się komuś nie podobam (nie tylko chodzi o wygląd), to ta osoba ma problem, a nie ja.

Gość gość
jak sie przestac przejmowac? jest jakas metoda?

Gość gość
NIE PRZEJMUJĘ SIE TYM CO INNI O MNIE MYŚLĄ nawet mam to głęboko gdzieś Chyba trzeba być idiotą aby obraz siebie swej osoby uzależniać od zdania innych ludzi Wiadomo ilu ludzi tyle zdań opinii a Ty masz być sobą , robić wszystko zgodnie z tym co uważasz za słuszne ..... mnie zdania innych koło d u p y lata ./.....:)

Gość gość
a wasi rodzice też was czasem krytykują? :( mnie ich opinia boli, mama sam sie przyznała że w nerwach różne rzeczy mówi ale nie wie jak mnie różnymi słowami rani

Gość gość
U mnie to wynika z tego ze w dziecinstwie bylam zawsze porownywana do innych (oczywiscie na moja niekorzysc, inni zawsze byli lepsi). Jak sie tego pozbyc?

Gość gość
mnie mama czesto przy ludziach zawstydzala. przejmowalam sie cale zycie ,probuje z tym walczyc. nienawidze jak ktos ie na mnie patrzy najchetniej przywalilabym w pysk,Mysle ze wszyscy mowia o mnie jak ide .Mam juz uraz.

Gość gość
Chyba jednak tak.I wcale nie chodzi o mnie ,po mnie to spływa,jestem bardzo asertywna ale bardzo mnie martwi jeśli nieprawdziwe opinie o mnie muszą znosić rodzice .

Gość gość
Nie obchodzi mnie zbytnio zdanie innych.