Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trzy koleżanki

Polecane posty

Gość gość

Jak się odnaleźć w tym, że jedna z nich obgaduje drugą? Zresztą ma dużo racji, bo ta druga się wywyższa z racji zamożności itd. No i ta pierwsza pewnie trochę jej zazdrości, ale ogólnie to nikt nie lubi takiego wywyższania się...głównie z racji zamożności rodziców zresztą. Potem tej pierwszej przechodzi i w kolejnych miesiącach jest ok, nie muszę tego od niej słuchać. Ale: ja jestem osobą która jak ma coś do kogoś - mówi mu prosto w twarz. Jakoś się odsunęłam przez to, poczułam odrazę. Znam je parę lat, jesteśmy tuż po studiach. Czy ja...przesadzam? Jedna i druga są w pewien sposób fałszywe, ale wiem przecież że mnie lubią i dużo mamy wspomnień i nie wiem czy z takiego powodu zrywa się relację...siostra mi mówi, że będę żałować i że życie nie jest czarno białe. A ja się na razie odsunęłam, ale to już długo trwa..

Gość gość
czyli że mam się nie przejmować? no nie wiem, jakoś nie potrafię.

Gość gość
racja :) ale spotykać się z nimi czy się zdystansować?

Gość gość
na kawke mozna wyskoczyc i pogadac na neutralne tematy. nie musza byc twoimi przyjaciolkami od serca

Gość gość
aha. no tak. to chyba ma sens. juz i tak bym nie potrafiła mowic im o waznych rzeczach.