Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witajcie.. Mam powazny problem , 3 miesiace temu odszedł mąż, zostawil mnie z 15 miesięczna córeczka.. Ale winą tego zdaezenia jest tesciowa bo przyjechala i synusia spakowala.Miedzy nami juz dawno sie nie ukladalo maz bil mnie kopał popychał szarpał gryz jak wpadl w agresje. ROK temu dostal takiego szalu ze nie chcial dac mi nakarmic 3 miesiecznej coreczki trzymal ja pod pachwina i chcial ja wywiezc.. Wyzywal mnie i moja mame od ku.. Popier... potem dał ja mojej mamie..mala byla strasznie przerazona.Nie wiem jak nazwac takie zachowanie.. On ma tak jakby dwie twarze,ojciec pyta czy pomoze mu przy pracy na ogrodzie ; oczywiscie tato nie ma sprawy...-(jego słowa) a jak poszlismy do nas na gore to powiedzial do mnie ze kur... Ten stary hu.. Bedzie na de mba stal a ja bede zapie... Jego slowa... czy taka osoba moze miec zaburzenia psychiczne??? Proszę was pomocy!!

Gość gość
Prosze o pomoc

Gość gość
??????

Gość gość
uciekaj od tego psychola masz rodziców niech ci pomogą bo ten facet was kiedyś zabije.

Gość Grimgo
właśnie i nie rozumiem po co z nim jesteś tacy ludzie się nie zmieniają bo maja 2 twarze a chcesz to sprawdzić to powiedz mu w prost ze się go boisz ze musi coś z tym zrobić bo jak nie to odejdziesz od niego

Gość gość
choroba dwubiegunowa. mA ZABURZENIA !!

Gość gość
pisze jako facet daj sobie z nim spokoj jestes jeszcze mloda dziecko male nie bedzie pamietalo uluz sobie zycie na nowo nie szukaj ksiecia z bajki tylko normalnego goscia a tacy sa naprawde ktury pokocha i ciebie i twoje dziecko

Gość gość
Ja juz z nim nie jestem i nie bede.. Tylko teraz czeka mnie rozwod... On na badania nigdzie nie pojdzie a widac ze potrzebna mu pomoc pstchologiczna jak nie psychiatryczna.. Czy moze to byc schizofremia?????

Gość gość
co to znaczy nie pujdzie jezeli uwazasz ze z nim jest nie halo i sie go boisz mozesz to w sadzie zglosic i sad mu nakaze takie badania przeprowadzic ale musisz byc pewna ze z nim jest cos nie tak

Gość gość
Jestem tego pewna..nie ja jedna o tym wiem ze cos jest z nim nie tak!

Gość gość
Boje dawac mu mala bo ma z nia widzenia a ma do niej pelne prawa.. Ciagle straszy mnie policja...

Gość gość
Slyszalam nawet ze gdybym miala na pusmie udowodnione ze jest chory to dostala bym rozwod koscielny

Gość gość
ponoc tak ale ztym to tak dokonca nie wiadomo kler zadzi swoimi prawami niewiem od czego to zalezy ale niekturzy dostaja go bez przyczyny mysle ze kasa zadzi kosciolem no i chba raczej napewno tak jest

Gość gość
Jeszcze jakies rady??

Gość Natalia Bohacz
Witam, nie do końca jest tak, że jeśli będzie miała Pani na piśmie, że stwierdzono u męża jakieś zaburzenia psychiczne, to dostanie Pani "rozwód kościelny". Istnieje możliwość stwierdzenia nieważności małżeństwa, ale tylko wtedy, gdy wykaże się, że w chwili składania przysięgi małżeńskiej, dwoje ludzi nie mogło ważnie ze sobą zawrzeć ślubu. W Pani przypadku trzeba byłoby wykazać, że takie zaburzenia miały miejsce właśnie jeszcze przed ślubem i że miały one wpływ na to, że mąż nie był w stanie stworzyć prawdziwej i normalnej rodziny, nie był gotów i w stanie do podjęcia i zrozumienia istotnych obowiązków małżeńskich. W razie dalszych pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam, Natalia Bohacz _____________________________________ Kancelaria Prawa Kanonicznego "Kanonika" Natalia Bohacz tel.: 665-465-218 email: biuro@kanonika.pl