Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosia7575

Vitro live Szczecin

Polecane posty

Gość małgosia7575

Ktoś może leczy się w tej klinice i miał robione in vitro.Opinie.komentarze.

Gość małgosia7575
Zapraszam wszystkie osoby starające się o dzidzie w tej Klinice.

Gość gość
ja mialam inseminacje w vitro w Szczecinie, jestem zadowolona bo sie udalo :) czasem byly opoznienia ale dalo sie wytrzymac, profesjonalna opieka, jestem zadowolona

Gość gość
A u kogo byłaś pacjętką?

Gość ane1002
Ja leczę się tam od 2009 roku, ale mam ponad 100 km do Szczecina. W tym czasie przeszłam już cztery inseminacje ale niestety nic nie wyszło :( Ogólnie muszę przyznać, że prof Kurzawa, bo u niego się leczę jest ok. Mi jednak brakuje konsekwencji, ciężko przezywałam kolejne niepowodzenia stąd też długie przerwy między kolejnymi inseminacjami. Teraz ze względu na złe AMH czeka mnie invitro. Nie podjęłam ostatecznie decyzji czy się tego podejmę, ale jeśli tak to napewno u mojego prof. Na refundację NFZ niestety nie mam szans.

Gość gość
to ja z 02.57, Ja bylam pacjetka doktora T. Baczkowskiego, on zawsze mial duzo pacjetek,

Gość małgosia7575
Ja leczę się u diktora Sienkiwicza,wlaśnie dziś miłam transfer jednego 3-dniowego zarodka.A wam się udało jak miałyście podany zarodek w 3-dobie?

hej dziewczęta :) dołączam do Was :) małgosia - też leczę się u doktorka R.S. :), we wtorek mam 1 IUI, trzymam za Was wszystkie kciuki, za siebie również :) * do gościa od dr Bączkowskiego - a za którym razem udała Ci się IUI??