Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobrze mysle o co moze mu chodzic pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Kolega z pracy na zmianie skomentowal moje oczy. Mowi 'jakie ladne oczy... podkreslone ladnie na czarno jak kotka mrrr...' Potem przylapalam go jak patrzy na moje nogi i zapytal 'jak takie krotkie nozki moga chodzic, czy nie tupataja', potem ni stad ni zowad uslyszalam tekst 'ty masz k***iki, taki blysk w oku... co ja gadam, spac mi sie chce, glupoty plote'. Mam wrazenie czy on chce mnie przeleciec? dodam ze ma zone i dzieci, jest sporo starszy chociaz nie wyglada. Lubie go, aczkolwiek sama jestem ciekawa co mialam na mysli mowiac 'k***iki', konteksty sa rozne.

Gość gość
Potem przylapalam go jak patrzy na moje nogi i zapytal 'jak takie krotkie nozki moga chodzic, czy nie tupataja' __________ Jesteś karłem? :D

Gość gość
że to idiota i plecie jakby był pijany naprawdę wierzysz że faceci naprawdę patrzą na oczy i to one im się w kobietach podobają "ładne oczy" to najbardziej wyświechtany komplement który ma sprawić że laska się z kimś prześpi

Gość gość
na "ładne oczy" się nabierałam gdy miałam 16 lat byłam młoda, niedoświadczona i mega naiwna

Gość gość
ech... nie znacie mnie, jestem bardzo niepewna siebie. :( chociaz mam 25 lat. Tyle wiem ze powaznie by mnie nie bral, bo ma zone, nawet nie chce. za stary dziad dla mnie. Hahhah, ale wasze komentarze mnie rozbawily. :DD

Gość gość
he he he ten tekst o krótkich nóżkach wart jest zapamiętania

Gość gość
No to zona mu nie daje albo wrazen mu brakuje. :P