Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zraniła mnie jedyna bliska mi osoba

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam od 7 lat za granicą razem ze swoim ojczymem. Moja mama odeszła od nas 1,5 roku temu. Mój biologiczny ojciec porzucił mamę gdy była w ciąży, nigdy się mną nie zajmował. Później moja mama poznała kogoś nowego. Ojczyma zawsze traktowałam jak swojego tatę, myślałam, że on czuje podobnie. Kocham go i jest mi teraz jedyną najbliższą osobą ale bardzo się na nim zawiodłam i rozczarowałam przez to co odkryłam. Jakiś czas temu popsuł się mój komputer, aż był mi potrzebny to skorzystałam z laptopa mojego ojczyma. Przez to natknęłam się w jednym z folderów na dokument z zabawną nazwą, coś mnie podkusiło i zajrzałam, a tam coś w rodzaju opowiadań erotycznych pisanych jak by w formie pamiętnika. Jednak najbardziej zażenowało mnie to, że wszystkie skupują się na mnie! Zaglądam teraz od czasu do czasu w ten plik i pojawiają się tam nowe treści. Mam obrzydzenie do ojczyma i czuję się przez to bardzo zraniona, zupełnie tak jak bym straciła w jednej chwili jedyną bliską mi osobę. Ta wiedza sprawiła, że nie jest już w moich oczach tym za kogo go uważałam. Co z tym zrobić? Przecież nie powiem też mu o tym bo niby co miałabym powiedzieć? Może przesadzam? Ale dla mnie to nie zbyt normalna sytuacja, nie wiem skąd to się wzięło i dlaczego pisze takie rzeczy. Nigdy bym nie przypuszczała, że on może myśleć o mnie w tych kategoriach. Jestem w szoku, a przede wszystkim jest mi bardzo przykro.

Gość gość
Poco pchasz lapy tam gdzie neczeba! Zrobil ci co stary kiedy ,chyba nie. Jezeli nie ,to jego spraw co se tam wypisuje, sama se zasralas teraz se narzekej

Gość gość
Cóż. On wie, że nie jesteś jego biologiczną córką, pewnie jesteś młoda, ładna i przypominasz mu swoją mamę, a on po stracie Twojej mamy najwyraźniej przelał swoje uczucia i fantazje na Ciebie.

Gość gość
Niby nic mi nie zrobił ale ta świadomość, że on fantazjuje o mnie sprawiła, że on nie jest już dla mnie tym człowiekiem za jakiego go do tamtego czasu uważałam i właśnie to zraniło mnie najbardziej.

Gość gość
Co za patolaaaa! O.o Tak nie powinno być!

Gość gość
Ale z drugiej strony spójrz, gdybyś popuściła mu szpary miałabyś jednocześnie i ojca i wspaniałego kochanka

Gość gość
Przecież to niemoralne.. Dla mnie byłoby to jak kazirodztwo. Kocham go i jest mi bliski ale jako ojciec. On nie powinien fantazjować o mnie. Nie wiem dlaczego tak się stało.

Gość gość
Szanuj starego bo ci nic chlopina niezrobil ,mazyc kazdemu wolno, inaucz sie ze niwolno grzebac w cudzy pamietnikach listoch itp ,moze wcale nie o ciebie chodzi tylko sytuacje zdarzenia są podobne i dupa zbita. Uruchomilas wyobraznie przypisalas do siebe i masz urojony problem . Ostatnio jest nagonka na pedofilow ,ksiezy i pewnie ci sie udzililo

Gość gość
Jestem pewna, że pisze to o mnie ponieważ w wielu momentach w bardzo wyraźny sposób to zaznaczał.

Gość gość
Aha i zdaję sobie sprawę z tego, że to było nie w porządku, że zajrzałam do jego prywatnych dokumentów i nie chcę się usprawiedliwić ale przy tym co on tam pisze..

Gość gość
Bardzo go szanuję i doceniam to co dla mnie robi, a zrobił dla mnie wiele.. Ale ja nie powinnam być obiektem jego fantazji seksualnych i o to mi tylko chodzi.

Gość gość
Wiec porozmawiaj z nim , jak juz zlapalas kota za ogon to teraz spojz mu w oczy ,powiec co cie boli ,wybij mu slownie zapendy pisarskie na twoj temat i mozna zyc dalej jak rodzina. W koncu cie wychowal od malej i nic ci nigdy niezrobil a napewno mil okazji wiele

Gość gość
Nie zupełnie od dziecka bo miałam 12 lat gdy moja mama go poznała, obecnie mam 20. Nie wiem czy to dobry pomysł żeby mówić mu, że to czytałam..

Gość gość
Nigdy mi nic złego nie zrobił to prawda i nie sądzę by chciał mnie skrzywdzić ale nie rozumiem dlaczego musi fantazjować akurat o mnie?

Gość gość
Oj czy Ty dziewczyno tak przypadkiem nie chciałabyś żeby on te fantazje w życie wprowadził? Trochę mi na to wygląda .

Gość gość
Uwazam ze najgorsze w zyciu sa sprawy niewyjasnione,nieudawal bym ze nic sie niestlo , raz cza to wyjasnic i miec to za soba , udawanie i zadreczanie sie prowadzi do nerwic.

Gość gość
a moze to nie tyle fantazje seksualne, co fikcja-bo nia jest. nic z tych pamietnikoww,jak piszesz nie mialo miejsca. wiec po prostu, wzial ciebie jako glowna bohaterke i opisuje, dopisuje... musialabym to przeczytac, bo nie za bardzo rozumiem,co masz na mysli. nigdy nie zrobil ci krzywdy. nie pozostaje nic innego,jak to olac. pisze,bo lubi, a ze ty tam sie pokazujesz? moze nie zna nikogo innego i wcale to nie sa jakies uczucia do ciebie. po prostu wybral taka boharetke do swoich opowiadan. chyba musisz z tym zyc.

Gość gość
"Oj czy Ty dziewczyno tak przypadkiem nie chciałabyś żeby on te fantazje w życie wprowadził? Trochę mi na to wygląda ." xxxxxxxxxxxxxx ale żałosny komentarz! dziewczyna cały czas pisze że jest zawiedziona i rozczarowana a ktoś jej zarzuca że ona chce tego :o

Gość gość
Pójdź na całość, popuść mu piczy, a może Ci się spodoba i zostaniecie rodziną kochającą się na wielu płaszczyznach

Gość gość
Nie wrzucę tu tych opowiadań. Wiadomo.. Może pamiętnik to niezbyt trafne określenie.. On po prostu pisze różne opowiadania erotyczne i każde ma jakiś inny motyw, okoliczności, opisuje dokładnie sceny seksu, uczuć itp. W każdym z tych opowiadań sypia ze mną, a wiem, że chodzi o mnie bo używa mojego imienia, opisuje moją osobę i ubarwia swoje opowiadania wplatając autentyczne fakty z naszego życia.

Gość gość
Przecież to głupi pomysł. Nie mogłabym pójść z nim do łóżka bo dla mnie byłoby to jak kazirodztwo coś niemoralnego. Po za tym ja jestem dziewicą i nie czuję się gotowa na seks z kim kolwiek.

Gość kafereria krpoka pl
prowokacja 10/10 nominuję Cię do Prowokacji Roku 2013 :classic_cool:

Gość gość
Ja się mu nie dziwię. Mieszkacie razem, spędzacie razem czas, jesteś najbliższą mu kobietą. Ile może żyć bez sexu? :o

Gość gość
Weź zlituj się nad nim, chociaż do mordy mu weź

Gość gość
autorko rozumiem, ze czujesz sie zle. A Twoja mama zmarla, czy odeszla od niego? Masz mozliwosc nie mieszkac z nim?

Gość gość
ludzie wy jestescie nienormalni sugerujac dziewczynie sex z nim. Przeciez on jest dla niej jak ojciec! Co z tego, ze nie biologiczny? Traktuje go jak ojca, a wy takie rzeczy piszecie. Wstyd. To niemoralne, bez przesady. Ja bym się jednak odizolowala autorko. Po tym co przeczytalas ciezko bedzie ci od tak zapomniec i zyc jakby nic sie nie stalo.

Gość gość
Moja mama umarła.. :(

Gość gość
Niech ci przerwie błonkę. 😘

Gość gość
a nie mozesz wyniesc sie od niego?

Gość gość
Trochę widzi w Tobie Twoją matkę