Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteryjna lista prezentow

Polecane posty

Gość gość

Ile lat maja Wasze dzieci i co kupujecie im na Mikolaja i Gwiazdke?

Gość gość
Spadaj

Gość gość
bez sensu temt, bo zaraz bedzie przechwalanie sie kto ma wiecej kasy... w sumie mnie to nie rusza bo biedna nie jestem a syn dostanie xboxa za 1200zł mlodszy nową komorkę na Mikolaja tylko w szkole dostaje prezent w domu tego nie praktykujemy tak samo jak zajaczka, walentynek i halloween

Gość gość
Jak temat jest bez sensu to po co sie wypowiadasz?

Gość Blondynad
Na mikolaja dostanie kalendarz adwentowy z lego /co roku o niego prosi/ i mikolaja z czekolady, choc ja mu kupilam zabawke z angry b. to moze ja zostawie na gwiazdke, jeszcze nie wiem.. Dla chrzesnicy 12 lat kupilM wlochata bluze :-D wiem ze jej sie spodoba, dokupie slodkiego mikolaja i bedzie ok :-D

Gość gość
na mikołaja są to zawsze jakieś drobiazgi zwykle słodyczowe

Gość Blondynad
Na gwiazdke musze jeszcze kupic prezent dla 11 i 15 latka i tu kompletnie nie mam pomyslu :-( chlopaki chcieliby kase ale kasa na swieta jakos mi nie pasuje... Dlatego z moze uda mi sie tu podpatrzyc jakis pomysl

Gość Mężatka1980rok
Córka prawie 3 l 6 grudnia na Mikołaja dostanie tylko słodycze 24 grudnia Od Gwiazdora ( jestem z Wielkopolski ) dostanie klocki JDLT

Gość Mężatka1980rok
Blondynad a moze klocki Lego technic ?

Gość gość takaona
Syn 7 lat Na Mikołaja klocki lego Star Wars i kalendarz na ścianę "Uniwersytet Potworny" + słodycze . Pod choinkę dużą figurkę Star Wars (która świeci i mówi) i książkę + słodycze.

Gość gość
U nas na Mikołaja dzieci dostają tylko słodycze Na Gwiazdkę jeszcze nie wiem co kupie .

Gość gość
my tez nie obchodzimy zadnych idiotycznych "swiat" słodycze i pierdoły maja na codzień wiec co to za prezent:) na swieta zawsze cos fajnego maja wg. zamowienia:), bo w Mikolaja juz dawno nie wierzą:D

Gość gość
dziecko 1.5 roku dostanie sanki slodycze jakies ciuszki interaktywnego psa jakis ksiazki pewnie i tyle

Gość goodbyealicia
na mikołaja dostanie słodycze, jak zawsze ;) A na gwiazdkę pewnie to, co napisała w liście, na listdomikolaja.pl. Powybierała tam sobie zabawki i ładnie przyozdobiła te na których najbardziej jej zależy, więc z tym prezentem przynajmniej na pewno trafię w upodobania :P