Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POGRĄŻONA

CZY ZABIORĄ MI DZIECI

Polecane posty

Gość POGRĄŻONA

wczoraj uderzyłam córkę w twarz aż puściła się jej z nosa krew? jak poskarży się ojcu to on zadzwoni na policję ...

Gość gość
Gdybyś mieszkała w Norwegii to tak ale w Polsce medal jeszcze dostaniesz

Gość POGRĄŻONA
medal za to że uderzyłam dziecko bo nie chciała się uczesać? co mi za to grozi pytam poważnie moja matka jęczy od wczoraj że mi dzieci zabiorą...

Gość gość
Jeżeli to było tylko raz i miałaś konkretny powód to nikt Ci nie zabierze dzieci.

Gość POGRĄŻONA
dzisiaj pojechały w odwiedziny do ojca jeśli ona mu powie co się wczoraj stało? mam wyrzuty sumienia ale to już nic nie zmieni...

Gość gość
co najwyzej, za prowokacje ponizej jakiegokolwiek poziomu powinen ci grozic sad polowy

Gość gość
zakładasz głukowaty temacik,bo pewnie sama jestes głupkowata i nic nie warta,wydaje ci się że to smieszne lub bulwersujące i zaraz będziesz miała 1000 wpisów od debili oburzonych twoimi wypocinami,a tak na prawdę jestes głupia jak i pewnie równie brzydka

Gość gość
Za takie coś dzieci nie zabierają, musiałabyś bić ją regularnie i tak, aby zostawały ślady, wtedy by zabrali.

Gość POGRĄŻONA
czasem dostają klapsy lub po rękach ale ja ją wczoraj uderzyłam w buzie od razu puściła się jej krew z noska...

Gość gość
i powinni cie zabrać bo dzieci się nie bije a ty jesteś wredna matka do dziecka z łapami wrrrr

Gość POGRĄŻONA
tak zgadza się jestem brzydka i głupia a temat założyłam bo się boję. nie uderzyłam jej mocno ale przestraszyłam się jak zaczeła się lać krew...

Gość POGRĄŻONA
brakuje mi momentami cierpliwości, nie chcę bić dzieci. ja nigdy nie byłam bita a moje dziecko wczoraj dostało ode mnie w twarz...

Gość gość
to że jesteś brzydka to wynika z twojej obecności tutaj,poniewaz wszystkie miejscowe lochy sa brzydkie,grube i głupie,dlatego tez ktoś ci uwierzył,cos tam odpisał,temat drgnął,ale na tym koniec,pomyśl trochę i wymyśl coś lepszego jak chcesz się z przygłupami w dyskusję wdać

Gość gość
ja już zgłaszam to na policje, po co Ci był ten temat, chwalisz się?zgłaszam ten temat.

Gość POGRĄŻONA
nie boję sie odpowiedzialności jeśli takie jest prawo to niech mnie ukarają bo wiem że nie wolno bić dzieci.

Gość POGRĄŻONA
są tu ludzie którzy potrafią tylko dołować . nie chciałam jej skrzywdzić ale to zrobiłam i czasu nie cofne...

Gość gość
A ile lat ma twoja córka? Czemu ją tak uderzyłaś? To był powód, że dziecko nie chciało się czesać? Chciała byś tak dostawać za każde twoje lenistwo? Jak nie chce ci się posprzątać, albo garów umyć?

Gość POGRĄŻONA
jak ja byłam bita przez męża to prokuratura umożyła śledztwo z powodu braku dowodów a jak ja raz z powodu braku cierpliwości świasnełam córce to już jestem skończona tak?

Gość POGRĄŻONA
ma 5 lat chciałam rozczesać jej włoski po kąpieli a ona się rzucała i mnie przezywała to był odruch świasnełam jej w twarz bo tyłek i ręce miała schowane...

Gość gość
najpierw piszesz że nigdy nie byłaś bita, a teraz że mąż cię obijał? Motasz się w szczegółach laluniu.

Gość POGRĄŻONA
nie byłam bita przez rodziców!!!!!!!!!!!!!! mąż mnie bił i mi ubliżał przez co choruję na depresję... ale niechcę stracić dzieci...

Gość gość
Zostawiła bym ją z tymi włosami i wyszła z łazienki zapowiadając że będzie tak chodzić z takimi kudłami aż jej się robale zalęgną, a do ojca nie pojedzie jak się tak zachowuje. Sekund 5 była by grzeczna. Bić takie małe dziecko? To jak ją tak będziesz wychowywać, to mając 15 lat odwinie ci i wtedy zobaczysz jak dziecko nauczyłaś.

Gość POGRĄŻONA
tak tylko jak wczoraj nie rozczesałabym jej tych włosów to dzisiaj nadawały by się do ścięcia...

Gość POGRĄŻONA
ja nie wiem jak mam z nią rozmawiać ona mnie wgl nie szanuje non stop przezywa i wygrzeźnia się do wszystkich nie tylko do mnie...

Gość gość
już się stało...nic nie zmienisz. Teraz jedyne co możesz zrobić to musisz nauczyć się kontrolować swoje emocje. A co do włosów, to trzeba było zostawić ale ostrzec, że się poplączą i będziesz musiała je ściąć.

Gość gość
to oddaj ją tatusiowi jak taka niedobra i sobie nie radzisz

Gość POGRĄŻONA
tatuś jej niechce bierze je w niedziele z obowiązku...

Gość POGRĄŻONA
mój mąż twierdzi że jak takie są niegrzeczne to mam sb z nimi jakoś radzić i radzę sb tylko czasem mam gorsze chwile i to odbija się na dzieciach z czego jest mi bardzo głupio ale nie mam na kim wyładować emocji..

Gość gość
Wychowałam dwoje dzieci,żednego nie uderzyłam.Jakie to niskie uderzyc dziecko w twarz😡.Jesteś ograniczona na maksa!