Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy oddzwaniacie jak ktoś do Was dzwonil z nieznanego numeru

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj rano mialam telefon, jakis stacjonarny warszawski nr, ale spalam i nie odebralam i teraz sie zastanawiam kto to byl i co chcial ode mnie.. Oddzwaniacie jak ktos do Was dzwoni czy czekacie az zadzwoni jeszcze raz?

Gość gość
Ja zazwyczaj sprawdzam w necie, co to za numer. Czasami mozna to wybadać. Czasami tez nie warto odbierac bo np. windykacja z pewnego banku nalicza sobie 30 zł dodatkowo do raty za odebranie telefonu w ramach tzw. monitoringu.

Gość gość
sprawdzam numer w google,jesli jakis prywatny to dzwonie z ukrytego i sprawdzam glos.nigdy nie wiesz kto dzwoni,moze byc policja albo firm,a windykacyjna i niekoniecznie trzeba miec problemy,zeby taki telefon otrzymac.

Gość gość
Nigdy nie oddzwaniam! Jeśli ktoś jest nachalny, to również sprawdzam w necie, jak było tu już nadmienione. Najczęściej okazuje się, że to operator sieci komórkowej i bank :-o. Jeśli ktoś w innej sprawie do mnie dzwoni i chce się dodzwonić, jestem tego zdania, że jeszcze zadzwoni, ewentualnie nagra się na pocztę głosową lub wyśle smsa. Ja NIGDY nie oddzwaniam, bo to ktoś ma do mnie jakiś interes, a nie odwrotnie:)

Gość gość
Do mnie tez pare razy dzwonil warszawski nr,ale nigdy nie zdazylam odebrac,bo mam czesto wyciszony telefon.

Gość gość
szukalam w internecie tego nr ale nic nie udało mi sie znależć... W ogole strasznie dziwne ze ktoś do mnie dzwonił w niedziele o 8:30 rano :O wysłałam ostatnio kilka cv ale chyba zaden pracodawca nie dzowniłby o tej porze?

Gość gość
Do mnie wlasnie tez podobny nr dzwonil z rana kiedys. Zaczynal sie na 22,wiec chyba Warszawa.

oddzwaniam robię interesy przez telefon i prywatnie tez załatwiam dużo spraw telefonicznie, więc telefonu sie nie boję dzwonię/odbieram/oddzwaniam /

Gość mam dwa yoreczki
nie oddzwaniam,jak ktos cos ode mnie chce to zadzwoni jeszcze raz

Gość gość
Nie masz wiekszych zmartwien? Ja pierrrdooole

Gość gość
Jeżeli numer nie jest ucięty - a takie są reklamowe - to jak najbardziej tak !