Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwiIowo na pomarańczy

do kobiet

Polecane posty

Zadałem żonie pytanie o czym myśli masturbując się. Odpowiedziała mi że o moich paluszkach jak jej wkladam do środka i nimi ją tam smyram. Spytałem czy myśli o innych mężczyznach-zaprzeczyła. Jesteśmy już ze sobą blisko 20 lat. Z seksu jesteśmy zadowoleni, mimo to nie chce mi się w to wierzyć. Co sądzicie o jej odpowiedzi ?

Gość gość
Myślę, że ona kłamie.

Gość gość
A po co ci ta wiedza czy myśli o innych czy nie? A ty nie myślisz o innych kobietach jak coś robisz?

ja myślę o innych kobietach itp. Nie jestem zazdrosny jeśli chodzi o te sprawy. Tylko zwykła ciekawość. Skoro ja śnię myślę o innych kobietach to pewnie ona o innych facetach. Wy też tak macie, że myślicie o inych?

Gość gość
ja jak sie masturbuje my,sle a filmikach ktore widziałam wcześniej

Moja to ogląda i smyra się tam. Jednaj jak ją widzę bawiącą się pod prysznicem a ona o tym nie wie to wtedy się zastanawiam co ma w głowie.

Gość gość
''Skoro ja śnię myślę o innych kobietach to pewnie ona o innych facetach.'' - niekoniecznie :O to że ty coś robisz nie znaczy że inni nie mogą inaczej. Zwłaszcza kobiety może jest monogamistką?? ciesz sie że nadal ją pociągasz posądzanie o kłamstwo kogośz kim jesteś tyle czasu jest chamskie pewnie sam ją zdradzasz albo zdradzałeś współczuje jej

Gość gość
ja myśle tylko o jednym nie potrzeba mi do szczescia kilku facetów

Sam myślisz o innych kobietach, zamiast o swojej, więc nic dziwnego, że żonę posądzasz o inne praktyki.:O

Gość gość
Nie byłabym tak pewna, że to kłamstwo. ja myślę tylko o moim mężu :) Nie jestem zazdrosna, nie zastanawiam się czy on myśli o innych kobietach - do czego mi ta wiedza? :)

Gość gość
nie pytam się do czego Wam ta wiedza. Chodzi mi o sam fakt fantazjowania. Tyle.