Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniu2121

Zabiorę w trace po krajach UE na 2tyg

Polecane posty

Gość maniu2121

Witam zabiorę w trasę ze sobą Panią nie oczekuje nic w zamian prócz towarzystwa.. kolejny wyjazd będzie z początkiem grudnia a odcinki które robię w pojedynkę są męczące a w towarzystwie jest zawsze inaczej..:) zdecydowane osoby proszę o kontakt na email maniu2121@wp.pl w miarę możliwości odpowiem najszybciej jak będę mógł.. pozdrawiam.

Gość gość
taak, a potem zg****isz, albo porwiesz :/

no ta, bo baba sie ani przed g***tem, ani przed porwaniem obronić nijak nie może ;) jakbym miała 20 lat mniej i wolny czas, to bym się przejechała :) lubię takei przygody, ciekawe niekonwencjonalne podróże :) /

Gość gość
jak on zaprasza to może mieć już ze szczegółami zaplanowane jak to zrobić, gdzie... tak żeby kobieta nie mogła się obronić. Róbcie jak chcecie ja w każdym razie nie ryzykowałabym...

100 razy jechałam z obcymi ludźmi/obcym facetem w rózne miejsca i jak żyję- włos mi z głowy nie spadł miałam tylko jedną ciut straszną sytuację, jak mnei facet wywiózł prawie do lasu, ale tak mu nastukałam, że prędziutko zawrócił i jeszcze mnie prawie pod dom odwiózł więc, bez przesady... no, chyba, że się trafi na mordercę albo psychopatę, ale to juz trzeba mieć wyjątkowego pecha z takim pechem to i można umrzeć na środku chodnika, potykając się o kapsel od piwa i waląc potylicą w krawężnik /

Gość maniu2121
ja sam nigdy nie wiem gdzie pojade i wogole.. z gory wiedzialem ze będą założenia ze zaraz wykorzystam.. i ciekawe co jeszcze.. ;)

Gość gość
Sprzeda do burdelu!

no, a baba jak ta paczka na dworcu, nic nie może zrobić, tylko czeka, kto ją weźmie... /

Gość gość
Ewa333333 jesteś kompletnie nieodpowiedzialna, ty stara pudernico :o

Gość maniu2121
a dlaczego wszystkie odbieracie tak samo z czystym zamiarem chce kogos zabrac a ro bicie z czlowieka nie wiadomo kogo.. i takie mocne slowa..?

Gość gość
Zwyczajnie. Zwabia taki niby na podróż. Wieczorem zatrzymuje się przy umówionym burdelu niby, że to motel/hotel/pensjonat, z kulturą się prześpią w osobnych pokojach, całą drogę świecił przykładem kultury. Dziewczyna z nim wchodzi a tu bach na wstępie jest pobita i gwałcona by ją od razu złamać. On bierze kasę za dostarczenie "towaru" a ona zostaje niewolnicą w burdelu. Bardzo prosty w wykonaniu scenariusz.

Gość gość
Topik monitorowany.:classic_cool:

Gość gość
Skoro autor deklaruje że nigdy nie wie gdzie będzie podróżować przed podróżą to tym bardziej jest to podejrzane.

Gość gość
tylko totalna kretynka bez wyobraźni zgodzi się jechać z nieznajomym mężczyzną. Ba! teraz nawet ktoś kogo dobrze znamy może nam zrobić krzywdę. nie masz znajomych , że po necie szukasz? zły zamiar śmierdzi na kilometr!! ale pewne jakaś debilka się zgłosi.. głupich i biednych ludzi nie brakuje

Gość gość
Ewa33 to typowa desperatka. Nie dość że ma dziesięć lat więcej niż w nicku to nie widząc żadnych problemów chętnie wybrałaby się w podróż po europie z potencjalnym dewiantem.:classic_cool:

Gość gość
Ewa nie znasz tego powiedzenia, że głupi ma zawsze szczęście?

z dwojga złego wolę być szczęśliwym głupcem niż nieszczęśliwym mędrcem w takim razie /