Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna kobieta

Trudna decyzja

Polecane posty

Gość gość
wygodne dla niektórych facetów jest mieć dwie kobiety , niektórzy lubią taką adrenaline , nie musi znosić fochów zony na co dzień , no i pracuje w Twoim miescie

Gość naiwna kobieta
Jak to wszystko czytam to narasta we mnie coraz większa złość. Na niego i na siebie, że taka jestem głupia. Stara a głupia.

Gość gość
Jak jeździ na weekend to gdzie nocuje ?u rodziców czy żony? Łatwo sprawdzisz , pojedź i sprawdź , bedziesz mieć pewność. Daleko to jego miasto od Ciebie?

Gość gość
Pocieszę Cię , 2 tyg temu zakończyłam związek , a powód , było nas 5 , przez 8 miesięcy niczego nie zauważyłam , to dopiero trzeba być naiwną. Czasem trzeba coś zakończyć , choćby miało serce peknąć , ja mam 45 lat , Ty jesteś jeszcze młoda , ułozysz sobie zycie

Gość naiwna kobieta
Twierdzi, że śpi u rodziców, czasem sypiał u brata... To miasto jest ponad 100 km ode mnie, ale ja mam tam rodziców, więc mogłabym sprawdzić, nigdy tego nie zrobiłam jak u nich byłam, chociażby w Święta. Ufałam mu, cholera. Dziś tam nie pojadę bo nie mam jak, dziś też tam jest, zostaje do jutra bo z dzieckiem ma iść do lekarza. Po tym co powiedziałam wczoraj nie wiem czy jest sens go sprawdzać, jeśli się wyprowadzi.

Gość gość
co to za miasto , moze ktoś z kafe mógłby podjechać i sprawdzic , jesteśmy tu z całej Polski

Gość naiwna kobieta
Najgorsze jest to, że on we mnie wzbudza poczucie winy, zarzuca brak wyrozumiałości do tego, że on tam do dziecka jeździ. Może to jest jedna wielka manipulacja z jego strony.

Gość gość
a nie masz tam jakiejś przyjaciółki czy przyjaciela?

Gość naiwna kobieta
Chyba nie myślisz, że podam nazwę miasta, markę i numery rejestracyjne jego samochodu.

Gość naiwna kobieta
Niestety już nie mam, straciłam wszystkie kontakty ze znajomymi dzięki tej znajomości :-( Beznadziejny ze mnie przypadek.

Gość gość
mój tez nieźle mną manipulował , dlatego odkryłam te kobiety tak późno , tyle ze ja straciłam 8 miesięcy a nie 6 lat

Gość naiwna kobieta
W jaki sposób odkryłaś te kobiety?

Gość gość
rozumiem , fakt podawać tutaj dane , to bez sensu. Jak sie nie wyprowadzi , to następnym razem nic nie mów tylko pojedź , mając pewnośc , że oszukuje Was obie łatwiej Ci będzie to zakończyć

Gość gość
rozmawialiśmy przez skypa , zakończylismy rozmowę , on zapomniał się wyłaczyć i za chwilę zadzwonił do jednej z nich , rozmawiał 30 minut a ja wszystko słyszałam. Na drugi dzień zadzwoniła do mnie kobieta i zapytała kim dla niego jestem , a podejrzewała że ją oszukała i kiedyś spisała mu z telefonu numery , to była druga , jak wróciłam z wakacji ja tym razem przejrzałam jego telefon , bo już mu nie ufałam i odkryłam jeszcze dwie , ucięłam sobie z nimi pogawędkę i wszystko stało się jasne. Ta co do mnie zadzwoniła była z nim w związku 3 lata

Gość gość
jakoś frustracji czy stresów u niego nie dostrzegłam

Gość naiwna kobieta
No to niezły skurczybyk, dobrze, że tak szybko się u Ciebie wydało, chociaż żal wszystkich kobiet a najbardziej tej kobiety co była z nim ponad 3 lata. Ze mną może być podobnie, niestety :-(

Gość gość
moze byc??? to ty sie jeszcze zastanawiasz czy to dalej ciagnac? rece opadaja

Gość naiwna kobieta
Mam ochotę do niego zadzwonić i powiedzieć, żeby udowodnił mi gdzie w tej chwili jest... wiem, że to głupi pomysł, ale zagotowało się we mnie.

Gość gość
Nie chce Ci sprawiać przykrości , ale wszystko na to wskazuje , fakty są nieubłagane , dlatego sprawdź go i nie po to zeby go pogrążyc , ale dla siebie , żebyś mogła zamknać ten rozdział zycia i poszukac kogos kto Cię szczerze pokocha i z kim będziesz szczęsliwa

Gość naiwna kobieta
Łatwiej by mi było być konsekwentną gdybym go złapała za rękę, dowiedziała się prawdy, od niego się raczej nie dowiem. Może powinnam się skontaktować z jego matką.

Gość gość
Mozesz zadzwonic i zapytać co jego samochód robi o tej godzinie pod domem jego zony , jesli go tam nie ma , powiesz , ze dostałaś taką informacje , tylko pytanie kto mógłby do ciebie zadzwonić skoro nie masz tam znajomych

Gość gość
faktycznie glupia jestes i to bardzo, masz czas na sledzenie go to sie w to baw, powod do kopniecia go w tylek masz juz od dawna, on nie traktuje cie powaznie, korzysta z tego, ze jestes naiwna, koles jest zonaty i nie chce wziac rozwodu, NIE CHE WZIAZ ROZWODU :) czego jeszcze potrzebujesz???

Gość gość
a jesli tam jest , będzie sciemniał , że może dzieciak chory i musi przy nim siedzieć

Gość naiwna kobieta
Tak, jestem głupia i naiwna, wiem. Ale chce się uratować. Myślę o tym, czy nie napisać do niej maila, chyba go pamiętam.

Gość gość
ale licz sie z tym , że ona pokaże mu tego maila , i jeśli nawet on cię oszukuje to nie liczyłabym na szczerosc jego matki , moze poprosić ją zeby Cię uspokoiła i obiecać , że sam to załatwi , ze zakończy ten związek

kobieta musi znać swoją wartość, choćby nie wiem jak bardzo boli. Jeżeli on uważa, że go nie rozumiesz to musisz mu wyłożyć kawę na ławę. Oni są bardzo prości i nie rozumieją takich zagrywek. Spróbuj ostatni raz z nim porozmawiać i powiedzieć czego Ty tak naprawdę chcesz. Jeżeli odejdzie i tak, znaczy, że jest wygodnickim tchórzem, a żyć z kimś takim chyba byś nie chciała.

Gość naiwna kobieta
Pewnie mu pokaże a on sprawdzi adres IP z którego wyszedł mail. Lepszy pomysł ze starterem ale nie znam do niej numeru.

Gość gość
pojedź za tydzień i się sama przekonaj , tylko wtedy uwierzysz i tylko tak sie uwolnisz emocjonalnie

Gość gość
a masz dostep do jego telefonu jak jest u Ciebie?

Gość naiwna kobieta
PaniKos masz rację.Za daleko to wszystko zabrnęło, pozwoliłam przekroczyć mu granicę.