Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was pamięta prawiczka BNB Brzydki Niski Beznadziejny i Prawiczka Bez Wiary

Polecane posty

Gość gość

gdzie oni są

Gość gość
a gdzie tez jest prawiczek i kropka 87:D?

Gość gość
BNB podobno nie żyje, mowil jakos w 2008-2009 roku że planuje samobojstwo, glupoty straszne tu pisal wiec moze to zrobil. Prawiczek bez wiary dostał dobrą prace, dobrze zarabia i podobno kogos poznal

Gość gość
Ja pamiętam.

Gość gość
Nie żyje niestety

Gość gość
"a gdzie tez jest prawiczek i kropka 87" X Zakłada na pomarańczowo topiki o tym że nie chce laski po analu i głupio pyta czy facet pracujący w biurze ma szansę na fajną laskę chociaż mało zarabia, z czego wnioskuję że nadal jest prawikiem

Gość gość
BNB i Wiara żyją i mają się dobrze, a ta osoba która pisze że nie żyją powinna zdechnąć czym prędzej za to że życzy śmierci innym

Gość gość
Ktoś chętny na sex telefonik? Jestem Alicja, moja fotka jest na http://www.sextelefon.org.pl/ , jestem duga od góry. Jestem otwarta na eksperymenty i nowe seksik zabawy, bardzo lubię wibratory, kajdanki i odgrywanie roli. Ze mną sex telefon będzie na pewno niezapomniany i na pewno Twój k***s zostanie zaspokojony wiele razy. Czekam na ciebie praktycznie o każdej porze, więc po prostu zadzwoń misiu:)

Gość gość
Pewnie walą konia w czasie rozmó przez sex telefon :classic_cool: ps. zbanujcie wreszcie tego idiote od tego spamu 💤

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego k***ska smaczne nasienie.