Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscowka

dalej do wymarzonego celu

Polecane posty

Gość goscowka

witam jestem na diecie choć wolałabym tak tego nie nazywać od września jakoś od połowy kilogramy lecą po woli ale skutecznie. do zrzucenia mam napewno jeszcze z 10 kg a moze i 15 to zależy jak będę się czuć potrzebuje wsparcia . ktoś.chętny ?

Gość Olcia Dubicka
Dobrze że masz cel z góry ustalony bo to ważne :) Dobrze że już kilogramki lecą w dół, oby się nie zatrzymały :) Mi kobieta u której opiekuję się maluchami poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej jedno opakowanie w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego w miesiąc schudłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam tylko na odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez GIS. A w tych tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa mój spokój

Gość Agnieszka887
Hej. Ja jestem w trakcie odchudzania. Odchudzam się od dwóch i pół miesiąca. Mam dietę od dietetyka i ćwiczenia w klubie fitness. na razie zrzuciłam 10 kilo, ale potrzebuje jeszcze zrzucić. Teraz spróbuję zastosować kapsułki na odchudzanie, by jeszcze do sylwestra zgubić 12 kilo. Mam na oku dokładnie te tabletki - www.skracaj.com/fcbf.html i mam nadzieję, że dam radę z nimi pozbyć się tej nadwagi.

Gość kariasa
a zielona kawa-czytałam że wspomaga odchudzanie.