Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w 2 miesiącu ciazy

Polecane posty

Gość gość
masz racje pytaj, zawsze to lepiej :)

Gość gość
Odrau na USG widać czy jedno czy dwoje dzieci będzie. To nie jest tak ze później drugie się dorobił:-) Będziesz miała jedno Poza tym niektórzy z jednym maja ogromny brzuch a inne z bliźniakami maly

Gość Mamawciazy
Też tak mam :-) a tym bardziej że jak pisalam wcześniej w rodzinie chlopaka są to chodzi mi to po głowie . nie ma co się przejmować głupimi komentarzami .

Gość gość
Dziewczyny, a powiecie mi co z tym brzuchem? Czy on przypomina fałdkę tłuszczu np. gdybym była w 18 tygodniu to bym to wyczuła?

Gość gość
matko, nie brzuch w ciazy nie przypomina fałdki tłuszczu ;/ ja wale.. skad Ci ludzie sie biora

Gość gość
tak tylko pytam

Gość Mamawciazy
U mnie jest raczej miękki ale przy samym dole twardszy jak będzie dalej to nie wypowiadam się bo po prostu nie wiem ...

Gość gość
Jezu czemu bezmuzgi zachodzą w ciąże?. Ciążowy brzuch ifalda tłuszczu ?? Az taka głupia jesteś ze nie odroznisz wejdą w google i poogladaj ciazowe brzuchu i nie rob z siebie idiotki zadając takie pytania naprawdę porazka

Gość gość
Boże czemu osoby nie znające ortografii wchodzą na te forum BEZMÓZGI piszemy tak nie przez u

Gość gość
Jezu, weź się dziewczyno ogarnij. Z jednej strony współczuję chłopaka. Z drugiej strony - co robisz cały dzień? Pracujesz? Ja miałam mdłości, praktycznie cały dzień było mi mniej lub bardziej niedobrze (teraz jestem w 12tc i czuję się lepiej), ale chodziłam normalnie do pracy. Spać mi się chciało, owszem, dlatego chodziłam spać o 20. A jeśli chodzi o kawę to bez schiz - 2 słabe spokojnie możesz wypić.

Gość gość
w 12 tyg widać brzuch

Gość Mamawciazy
Przed ciaza cały czas ja utrzymywałam siebie i jego płaciłam za mieszkanie , robilam zakupy itp pracowałam naprawdę ciężko jestem między innymi instruktorka pole dance . najlepiej zapytam lekarza o to i będę wiedziała co i jak tydzien jeszcze dam rade .

Gość gość
ja jestem w 13tygodniu ciazy i widac u mnie brzuszek i to nie wzdecia.juz w 10tyg lekarz powiedzial ze bedzie jedno dziecko wiec ty tez powinnas wiedziec.ja mialam wymmioty codzienne i calodobowe do11tyg teraz zdarzaja sie czasami za to zgaga meczy strasznie i mdlosci ciage bol glowy.ja od poczatku ciazy leze bo mam ciaze zagrozona biore leki na podtrzymanie i nierozumiem ludzi co komu do tego ze lezysz.moj maz tez myslal ze wymyslam ale jak zobaczyl zew ciagle wymiotuje to juz nic niemowil a zaraz wyladowalam w szpitalu i obawiam sie czy znowu tam nietrafie

Gość gość
Idź na wesele, jak nie chcesz wszystkim wokół tłumaczyć dlaczego nie tańczysz /nie pijesz to... Udawaj że masz zwichniętą kostkę (zabandażuj nogę) i jesteś po kilku ketonalach...;-)

Gość gość
Twój chłopak to idiota ! Ja w ciąży do 3 miesiąca się fatalnie czułam, ciągłe mdłości, złe samopoczucie itp..senność i nic nie pomagało, żadna kawa..na końcu 3 miesiąca mi przeszło :) teraz jestem w 5 miesiącu i znowu jest coś innego,, :D to zgaga, to wzdęcia, zaparcia.. heh taki już urok ciaży organizm szleje, dużo rzeczy się dzieje naraz, nie przejmuj się to przejdzie :) odpoczywaj dużo jeśli tego potrzebujesz