Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypadek szantaz

Polecane posty

Gość gość

Pisze troche z dziwną sprawą, jechałem se ze swoją kobietą z imprezy (byłem totalnie trzeźwy, oprócz tego że po paru machach) mam 28 lat normalną prace noi nie narzekam tak naprawde jestem pozytywnym człowiekiem. Ale powracając, jechaliśmy noi gdzieś między zadupiami wjechał z boku we mnie jakiś ziomek, oczywiście wyszedłem ja na luzie, ale on był jakiś narwany i chyba niestety cwany bo sprowokował mnie po 15min gadki i mu przyłożyłem... oczywiście z nim była też jego kobieta noi jak sie szarpaliśmy to obie wyszły krzyczały że wezwą policje i jak sie domyślacie nie było mi to na ręke bo byłem lekko zjarany i miałem jeszcze coś ze sobą.. tamtem przez to że skasował mi samochód też był przeciwny, więc powiedział że nie zgłosi mnie o pobicie (bo chyba mu nos złamałem) jeżeli ja nie zgłosze samochodu, noi wtedy w takim szoku zgodziłem się, ale teraz po tygodniu myślę że ten szczwany lis specjalnie sprowokował tą bójkę żeby mnie zaszantażować. Co Wy o tym myślicie? Nie wiem w sumie co robić ku... bo jak zrobią mi testy na marysie to jestem w du... chyba nie?

Gość gość
dla ćpunów nie ma litości! niech cię szantażuje aż mu oddasz ostatnie gacie z tyłka!!!

Gość gość
dobrze ci tak cwaniaku

Gość gość
może chciał sprowokować żeby zwalić na ciebie że go pobiłeś albo cholera wie, dwóch kogutów się spotkało. A może on też coś miał za uszami i nie chciał glin. Dużą masz szkodę? Ile byś zarobił jak by Cię złapali że przyćpałeś i jeszcze coś masz przy sobie? Zastanów się. Teraz już w sumie nieistotne a jakaś przestroga na przyszłość chyba wynika co?

Gość gość
nie jestem ćpunem, wziąłem pare machów i tyle, nie jaram codziennie wiec po miesiącu testy by już nic nie wykryły, ale nie chce mieć sprawy za pobicie, mimo ze wieśniak sam mnie sprowokował! A samochod ma cały bok skasowany, moja kobieta ma ogromnego siniaka na ramieniu i cały czas mi jęczy że sie źle czuje bo walneła sie mocno, wiec może jednak to zgłosić?

Gość gość
inteligenty czlowiek rozwiazal by ta sprawe bez walenia po mordzie, ale ty cwaniaku z opla calibry musiales walic, dobrze ci tak smierdzacy dresie

Gość gość
trzeba było nie ćpać, ćpunie i nie wsiadać za kółko!!! twojej dziewczynie należy się odszkodowanie za wypadek!!!

Twoja dziewczyna ma uraz (może nie duży ale ma) a Ty sie zastanawiasz czy Cie wsadzą?! Człowieku! Leć jutro na policje!! Nie wydaje mi się żeby robili narkotesty, a poza tym skoro piszesz że z nim była jego dziewczyna to tak naprawdę jak on dowiedzie że to Ty sie rzuciłeś na niego pierwszy? No chyba że jeszcze ktoś tam był od tego gościa a Ty nie napisałeś ale jak byliście we 4?? zgłoś to i jeszcze wyduś z niego ubezpieczenie, nienawidze szantażystów!! Idź jutro na policje a potem zedrzyj jeszcze z niego kase!

Gość gość
Zaje... nie ma to jak wejść na forum i zostać zbesztanym, tak myślałem że tak będzie, ale jak mam niby to zrobić iść do ubezpieczalni i powiedzieć ej jechałem sprowokował mnie walnąłem go ale balem się policji bo wziąłem 3-4 machy 3h wcześniej? Takie troche z du... powiem szczerze, dla swojej kobiety zrobie wszystko, ale co ja mam do cho... niby zrobić?!!!!

Nie do ubezpieczalni sam bo nic nie dostaniesz, najlepiej mieć adwokata ze sobą, ostatnio jest pełno tych reklam jakiś firm które pomagają w tym, widziałam jedną która mi kiedyś pare lat temu pomogła w Anglii sos bphc, ale nie wiem czy działają w Polsce, zawsze możesz poszukać.

Gość gość
ojej przestań, powiesz że jak się poszarpaliście to on nie chciał policji i ty też, nie sądziłeś że dziewczyna ma poważniejsze obrażenia, no nie wiem, może on był wypity i nie chciał wzywać, no wyszło jak wyszło, ale jak chcesz go pozwać, znasz go? Masz numer samochodu jego? A jak on się teraz wyprze, że go tam nie było wcale? Nie spisaliście nic.

Gość gość
NIeee no i co ja im niby powiem do adwokata??? Odrazu zacznie węszyć i jeszcze wyjdzie wszystko, ku... co za sytuacja, i nie jestem ćpunem, jestem normalnie pracującym człowiekiem mam ze swoją narzeczoną domek za wawką i byłem po prostu na spotkaniu klasowym nic więcej ludzie, przecież tak naprawde ludzie nie są agresywni po zielsku tylko po alko a po alko w zyciu bym za kółko nie wsiadł!!! Ale ten sku... musiał mnie sprowokować tak czy siak, a niestety jestem z natury też narwany tym bardziej jak ktoś mi obraża moją kobiete!!!!

Gość gość
Na szczęście moja Anetka była sprytniejsza i spisała jego numery jak z nim wdałem się w dyskusje przed bójką...:/

No to jak macie numery to na co Ty czekasz??? Zgłoś to do tej firmy którą Ci podałam jeżeli są w Polsce (a widziałam jakieś reklamy wiec chyba są) i niech Ci ktoś pomoże bo chyba jesteś pierdoła życiowa a nie facet.

Gość gość
przecież tak naprawde ludzie nie są agresywni po zielsku tylko po alko a po alko w zyciu bym za kółko nie wsiadł!!! xxxxxxxxxxxx ty głupi ćpunie! po zielsku tak jak i po alkoholu nie wolno prowadzić - mam nadzieję, że zabiorą ci prawo jazdy!!!

Gość gość
dobrze tu któs podpowiedział z tą firmą SOS-BPHC. mój stary kiedyś miał stłuczkę i zgłosił się do nich, porządna firma, wiele nam pomogli, przede wszystkim dostaliśmy niezłą sumke:) a to w sumie chyba najważniejsze;) SOS działa w Polsce jak najbardziej, maja nawet swoja strone: www.sos-bphc.com wiele ludzi ją poleca wiec chyba warto;)

minely czasy kiedy można było robic co się chciało, kiedy nie placilo się za swoje czyny, teraz od kiedy jest coraz wiece firm typu SOS-BPHC jest bezpieczniej, mój ex kiedyś został pobity jak wracaliśmy z kina, to był atak rasistowski ponieważ mój były byl murzynem, dostal wpierd*** tylko dlatego ze był czarny:/ totalnie pusty kraj z tej naszej Polski:/ no ale wracając do tematu, to zglosilam to na policje, a później wlasnie do tej firmy SOS, i mój były dostal odszkodowanie. on jest, był dowodem na to ze teraz placi się za każdy taki wybryk! nie można bezkarnie chodzic po ulicy i katować innych tylko dlatego ze ma np. nie takie spodnie jakie rzekomo powinien mieć na sobie:/ chory kraj! i polecam takie firmy jak SOS bo dzięki nim nie dosyć ze dostaje się porządne pieniądze to jeszcze przywoluje się do porządku takich pustaków jak Ci którzy na Nas napadli!