Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to jest facet ciepła klucha

Polecane posty

Gość gość
17:47 Dokladnie tak!

Gość gość
jak masz kasę to nie jestes ciepłą kluchą.

Gość gość
dom gosc z 17.47. dokladnie tak. moj facet etz taki nudziarz jest. az mdli.

Gość gość
ok, więc czym sie charakteruzują ciepłe kluchy które znam: -nie ma własnego zdania na większośc tematów. - nie ma własnego gustu czyli jak go odwiedzasz to nie nic charakterystycznego w mieszkaniu, jakby nikt tam nie mieszkał. -nie umie poprowadzić kobiety, jak jest tłok na ulicy to on idzie z tyłu, zamiast przodem. -ma dotyk śniętej ryby, czyli zamiast trzymać kobietę mocno za rękę to on lekko łapie jakby nie miał czucia w rękach (obrzydliwe) -nie umie wybrać filmu ani muzyki do posłuchania w domu. Zawsze mówi "jak uważasz kochanie" - jak ktoś potrąci cię na ulicy to on boi sie zareagować, cięgle chce łagodzić sytuacje. nigdy nie zobaczysz jego stanowczej reakcji. -nie umie odmawiać, i łatwo poddaje sie manipulacji. każda koleżanka może mu wejść na głowę, on nie umie dawkować swojej uwagi i nie umie zadecydować czy ważniejsza jest dla niego narzeczona czy koleżanka z pracy. chce sie przypodobać wszystkim. -oczywiscienie uważa sie za kluchę, i w domu krytykuje szefa albo żali się najczęściej swojej kobiecie a na zewnątrz jest potulny i grzeczny.

Gość gość
jak kelner obleje jego kobietę winem to on mówie że nic się nie stało. to samo jak ktoś potrąci ją na ulicy. acha, klucha nigdy sie nie przyzna że jest kluchą, uważa że jest stanowczy ale efektów tej stanowczości nie widać. bywa odważny przez smsa czy maila, na żywojednak wymięka.

Gość gość
A co się powinno robić w sytuacji kiedy się dwie osoby się potrącą ramionami na ulicy? Bójka? Film i muzykę zawsze można wybrać tylko kobieta zawsze będzie niezadowolona.

Gość gość
już pierwszy punkt jest oczywistym nonsensem bo każdy ma swoje zdanie. są po prostu ludzie ulegli którzy nie chcą go narzucać innym. ale w wypadku "ciepłych kluch" to nie jest nawet to. tu raczej chodzi o to że zdanie takiego faceta kobiety ignorują do tego stopnia że nawet są w stanie uznać że facet go nie ma. taki facet jest po prostu dla kobiety niewidzialny. po spotkaniu istnieje duża szansa że go nie rozpozna następnego dnia na ulicy.

Gość gość
"A co się powinno robić w sytuacji kiedy się dwie osoby się potrącą ramionami na ulicy? Bójka? Film i muzykę zawsze można wybrać tylko kobieta zawsze będzie niezadowolona." sądząc po popularności tematu "mój chłopak siedzi w więzieniu" to należy wyciągnąć "kosę" i rżnąć się o "honor swojej kobiety" którą jakiś "cham" na ulicy ośmielił się potrącić.

Gość gość
"acha, klucha nigdy sie nie przyzna że jest kluchą, uważa że jest stanowczy ale efektów tej stanowczości nie widać. " x to też jest nieprawda. ja się przyznaje.

Gość gość
czyli taki facet z temperamentem flegmatyka, chcący partnerstwa w związku, dobrze wychowany

Gość gość
dla kobiet klucha to ktoś kto nie jest agresywny, wulgarny przede wszystkim

Gość gość
dobrze że pytasz co ma zrobić facet na ulicy. ty byś pewnie nic nie zrobił, mam racje? a jak ktoś by specjalnieuderzył twoje dziecko to też byś nie zareagował? Nie,nie masz sie bić na noże, ale masz zareagować na to co się dzieje. Chyba że gość jest silnieszy i agresywny ale i tu można stanowczo zwrócić mu uwagę. Widze że posypały sie jakieś durne usprawiedliwienia typu że mam swoje zdanie tylko nie mówie. Jak boisz sie powiedzieć to znaczy że twoje zdanie nie ma żadnego znaczenia. Klucha nigdy nie przyzna że jest kluchą, to zasada numer jeden.

Gość gość
Tzn. że jest dobrym człowiekiem, nie zdradza, nie zaniedbuje kobiety, nie krzyczy, nie obraża, jest spokojny, kochający itd. Kobiety takich facetów nienawidzą :)

Gość gość
ile razy mam się przyznać żebyś przestała bredzić?

Gość gość
Jaki sens ma zwracanie uwagi, kiedy wiadomo, że nie zrobił tego umyślnie. Mam mu wywalić w pysk od razu. Z dzieckiem to wiadomo, że bym ostro zareagował, dla dziecka można poświęcić życie, ale bez przesady. Takie reakcje na przypadkowe szturchnięcie to już szukanie zaczepki. Debile chodzą po świecie i za zwrócenie uwagi można dostać kosę pod żebro, czego najlepszym przykładem jest Kraków.

Gość gość
panna która wymienia te punkty jest tak agresywna i p******a że na pewno omijałbym ją szerokim łukiem i nie wdawał się z nią w awantury. a to świadczy oczywiście o tym że jestem "ciepłą kluchą". właśnie na tym to polega.

Gość gość
ciepła klucha to też facet który nie umie uprawiać seksu tylko chce niekończącego się miziania. rządzi nim strach, i boi sie zrobić cokolwiek żeby nie narazić się kobiecie. jego dotyk jest lekki, niezdecydowany, ciągle się waha. często patrzy na ciebie oślim wzrokiem, poszukując aprobaty i akceptacji. zgadza sie na wszystko co kobieta zaproponuje.

Gość gość
no jak trzeba być p*****ną żeby potrącenie na ulicy porównać do pobicia twojego dziecka?

Gość gość
"ciepła klucha to też facet który nie umie uprawiać seksu tylko chce niekończącego się miziania. rządzi nim strach, i boi sie zrobić cokolwiek żeby nie narazić się kobiecie. jego dotyk jest lekki, niezdecydowany, ciągle się waha. często patrzy na ciebie oślim wzrokiem, poszukując aprobaty i akceptacji. zgadza sie na wszystko co kobieta zaproponuje." x o, to jest niezłe.

Gość gość
rządzi nim strach, i boi sie zrobić cokolwiek żeby nie narazić się kobiecie. jego dotyk jest lekki, niezdecydowany, ciągle się waha. często patrzy na ciebie oślim wzrokiem, poszukując aprobaty i akceptacji. zgadza sie na wszystko co kobieta zaproponuje. Zgadza sie. Ciepla klucha to tez taki mamisynek. Ciepla klucha to dobry facet, domator, spokojny, ale za bardzo podporzadkowany innym, nie ma wlasnego zdania...wulgarnie mowiac taka C***A!

Gość gość
A ja myślałem że jak ktoś potrącony na ulicy mówi że nic się nie stało to świadczy o kulturze. Ale widać trzeba od razu się rzucać z pięściami bo inaczej jesteś ciepłą kluchą :)

Gość gość
Myślałem, że po prostu nie rozumiem kobiet. To forum pomogło mi zauważyć jakie niektóre panienki są p**********e

Gość gość
czyli właśnie tak. ciepła klucha to facet spokojny, skromny, ustępujący innym, niepewny siebie, nie potrafiący postawić na swoim.

Gość gość
Gość- chyba nie przeczytałeś. pisałam że NIE MASZ się bić. Masz zareagować Adekwatnie do sytuacji. A jak kobietę ktoś uderzy to nie zareagujesz? Adekwatnie to znaczy zależy od sytuacji. Jak masz pewność że ktoś cie potrącił przez przypadek to czasem nic nie należy mówić. Ale jak potrącił bardzo mocno i to twoją kobietę to Należy zareagować. krzyknąć coś albo powiedzieć. A co, już nawet odezwać sie boisz bo ktoś zaraz cię pobije? bez przesady. nie wyobrażam siebie żeby mój facet stał jak osioł i zapomniał języka.

Gość gość
C ...I... O ...T .. A!!!!

Gość gość
A powiedzenie czegoś w stylu: "może by pan tak trochę uważał, co?" albo "no, no ostrożnie, nie jest pan sam na tej ulicy" już jest OK czy nadal kwalifikuje się do ciepłej kluchy? :P

Gość gość
Sami sie usprawiedliwiacie panowie. posypały sie argumenty, jaki to każdy jest kulturalny bo nie będzie się bił. Jak keler poda wam zimny obiad to nie macie go bić tylko macie zwrócić mu uwagę żeby np przyniósł ciepły. niektórym trudno wytłumaczyć na czym polega bycie stanowczym.

Gość gość
Nie, to ciepła klucha, prawdziwy mężczyzna powinien wyrwać serce lewą ręką i zjeść do połowy, po czym splunąć krwią na chodnik :)