Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że Cejrowski to dureń

Polecane posty

Gość gość

Marny podróżnik, kłamie na temat krajów w ktorych jest, kto był np w Brazylii to wie...wystarczy poczytac profesjonalne podrozniki. Jego program to show dla plebsu, Wojciechowska robi to lepiej, ale program podobny. Dla znudzonych ludzi pn obiedzie. Do tego Cejrowski ładuje sie do polityki, placze że 'władza dręczy go' w tym kraju buhaha :D strasznie denerwują mnie tacy pieniacze i warchoły, stąd ten topik

Gość gość
całe szczęście królewskie towarzystwo geograficzne uznało inaczej i został jego członkiem jako drugi polak w historii. i jak to teraz o tobie kolego świadczy?

Gość gość
Całus dla powyżej odpowedzi

Gość gość
taka różnica, ze on Cie denerwuje, a on nie wie o twoim marnym żywocie , amen.

nie zgadzam sie z ta opinia .Madry , elokwentny i odwazny facet . Nie boi sie wypowiadac rowniez krytycznie na temat polityki naszego rzadu . Poklon dla niego .

Gość telewidzWCkwadrans
Cejrowski to znerwicowany dzieciak , co miał szkolną traumę, no bo jak się czuć mając na woreczku na kapcie inicjały WC

Gość gość
On jest fenomenalny, tylko dziwi mnie co on widział w Pawlikowskiej, przecież ona mu do pięt nie dorasta.

Gość gość
lubię jego opowiadania na temat podróży ale denerwuje mnie jego paplanina polityczna ..jest zwolennikiem pisu i kościoła bleee

Gość koniushykrólewski
do pewnego czasu, jego programy podróżnicze miały jakiś urok, dopóki nie wzięła przewagę jego kaszubska religijność, gdyby idolem Cejrowskiego był Toni Halik, to może i cos było, a tak , religijny maniak, nie potrafiący zrozumieć, że są ludzie, dla których religia nic nie znaczy, tym bardziej, że to katolicka.

Nie religia bucu tylko kultura katolicka na której zostałeś wychowany. Możesz sobie wierzyć lub nie ale i tak ci bliżej do kościoła niż do meczetu.

Gość gość óffa
Mnie się Cejrowski nawet podoba - ma stałe poglądy i szanuje kobiety. On nie lubi, gdy ktoś (rząd) wpierdala się w ludzkie sprawy.

Gość gość
lubie :) szanuje to co robi i podoba mi sie sposob ma tez odwage jako Polak glosno powiedziec, ze wstydzi sie swojego kraju( skoro piszecie o politycznym aspekcie), moze oddac paszport, zrzec sie obywatelstwa :)

Gość gość
Wiecie moze czy z Pawlikowską-Jasnorzewską miał ślub kościelny?