Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaksiezniczka87

jaka szansa

Polecane posty

Gość malaksiezniczka87

Jutro moj 20 dc od ponad tygodnia bola mnie sutki jak dotykam a od 2-3 dni zaobserowalam duzo śluzu ale taki melczny abrdziej momentami gesty bialy staram sieo dzidizusia czy to moze byc objaw ze sie udalo nie nastawiam sie i nie licze na wiekszy cud ale moze... Dodam ze lekarka przepisala mi clotybegyt bo cykle bezowulacyjne byly i kazala w 22 dc zrobic progesteron

Gość kalifa
ja robilam tyest w 23 dniu cyklu i byl pozuytywny juz. mozesz sobie probowac jak bedzie negatywny to czekaj do miesiaczki szansa jest 50/50 chyba ze ktores z was jest chore

Gość malaksiezniczka87
mialam robione wszytskie badania sa w normie jedynie progesteron byl troche zaniski z tad dostalam ten lek a maz zdrowy calkiem;)

Gość malaksiezniczka87
test mam kupiony ale poczekam jeszcze kilka dni w srode mam ten progesteron zobaczymy jak wyjdzie po wyniku bede wiedziala czy na cos czekac na okres czy na ciaze heh

Gość martyna25555
kalifa, jakiej dlugosci masz cykle? Ja mam teraz właśnie 23dc i zastanawiam się czy zrobic juz test, a do miesiaczki jeszcze 5 dni...

Gość gość
Wg mnie to dużo za wcześnie na objawy, ja też jak się starałam to się doszukiwałam. Wiesz, kiedy mogła być owu? Bo jeśli 14dc to 20dc to dopiero czas implantacji, więc małe prawdopodobieństwo jakichkolwiek objawów.

Gość malaksiezniczka87
owulacje obstawiam miedzy 10 a 13 dc wtedy tez kul mnie niemilosiernie jajnik podbrzusze polalo nie moglam spac taki bol wtedy tez byly stranka a i bylo duzo przezroczystego sluzu, ale nie mam wiary na 100 czy owulka byla czy nie bo monitoring mialam 10 dc rano i byl wtedy spory bo prawie 2 cm pecherzyk

Gość malaksiezniczka87
zadnych innych objawowo nie mam w ciagu dnia czuje jajniki jedynie z epracuja ten sluz wlasnie od 2 dni inny juz nie taki plodny no i stutki strasznie sa wrazliwe na dotyk, ale tak jak mowie nie nastawiam sie ze sie udalo co kolwiek poczekam jeszcze cierpliwie do srody z tym wynikiem

Gość gość
A pamiętasz, kiedy śluz się skończył? Test może wyjść, ale może też nie wyjść nawet jeśli jesteś w ciąży - lepiej poczekać do terminu okresu.