Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma nic gorszego niz lysiejacy facet

Polecane posty

Gość gość

Takim odpadkom mowimy NIE

Gość sympatyczna koleżanko
to uważaj sympatyczna koleżanko, bo wileu z nich zaczyna łysieć dosć późno, tak mówię jakbyś miała z kims rodzinę założyć po czym by się okazało...

Gość fotel
gorsza jest łysiejąca kobieta.

Gość łysiejacy brunet
masz jakis problem ?

Gość gość
no nie jest to miły widok

Gość sympatyczna koleżanko
słuszna uwaga, uważaj bo znam dziewczyny z ta przypadłością. nic przyjemnego, a każdej może sie pzytrafić.

Gość Kurcze a mój sam
goli się na łyso. Uwielbiam tę łysą glacę :-)

Gość gość
o fuu... nie ma nic obrzydliwszego

Gość Kurcze a mój sam
I nawet go sobie z włosami nie wyobrażam. Wyglądałby staro.

Gość gość
i jeszcze pewnie na codzien nosi obleśny dres?

Gość Kurcze a mój sam
Na ,,codzień" tak , a i owszem. Do pracy garnitur lub jeansy i marynarka.

Gość gość
Owszem - kobieta głupia i prostaczka zarazem, oceniająca wszystko po okładce, bo czytać nie umi, oj nie umi, tylko co na okładce zobaczy.

Gość gość
Po jego ojcu łatwo poznać czy posiada wybrakowane geny. Która normalna kobieta chciałaby przekazać synowi takie wadliwe cechy?

Gość gość
NIe ma nic gorszego niż kobieta z cellulitem. Takim śmierdzącym, zaniedbanym brzydalom mówimy nie.

Gość gość
Nie ma nic gorszego niż kobieta z włosami na górnej wardze. Dobrze, że w porę się opamiętałem i rzuciłem.

Gość gość
jeszcze gorzej jak face ma cellulitis :O

Gość gość
Pusta i niedouczona. Oto niektórzy łysi ludzie: Andre Agassi, Shaquille O'Neal, Profesor X, 2Pac Shakur, Seal, Bruce Willis, Magic Johnson, Micheal Jordan, księżyc, Vin Dielsel, Dr.Evil z filmu "Austin Powers", Bain, Zinedine Zidane, Britney Spears, Popey, Samuel L.Jackson, Moby, Voldemort,Shinead O'connor, mistrz Yoda, Lolek z "Bolka i Lolka", Kojak, Stanisław Tym, Andrzej Mleczko, Mikhail Gorbachev, Lex Luthor z Supermena, Mr.Proper, Dalai Lama, Tealc z "Gwiezdnych Wrót", Hit Man, Homer Simpson, Billy Corgan, Tom Morello, Michael Stipe, The Edge, Phil Collins, Blue Man Groupe, Pac Man, Winston Churchil Nie masz cienia szansy na tak dobre geny :)

Gość gość
i nie ma nic gorszego niz laska z motylkiem ~ hemoroidem w cipce

Gość gość
cellulit u faceta? Na jakim ty świecie żyjesz. Większość polskich kobiet to zaniedbane, śmierdzące śledziem ropuchy i wieśniary. Dobrze, że na Zachodzie takich nie ma.

Gość gość
no brit jest swietnym przykladem, tak cpała ze az się ogolila bojac się testów.. swietne geny :O

Gość gość
no polacy miewaja cellulitis na brzuchu, widzialam nie raz, nawet mój ex miał jak sie roztył:O

Gość gość
co to za moda tak brzydko mówić o Polkach?! a niby skad masz dziewczynę ? żadna Polka by Cie nie chciała, ja bym nie zwiazala sie z facetem, który Polek nie szanuje... mamie tez mówisz ze jest ropuchą??

Gość gość
Autorka tego wątku jest na pewno gruba, ma poważne braki w uzębieniu i oddech shreka.

Gość gość
Dużo kobiet ma frędzle między nogami. To jest dopiero obleśne! Nie dotknąłbym takiej. Od razu do chirurga plastycznego! bLEEE

Gość to może dokończę
nie ma nic gorszego niż łysiejący facet z brzuchem, pijący ponad 5 piw dziennie i czatujący po portalach społecznościowych.

Gość gość
NIe mam dziewuchy z Polski. WIĘKSZOŚĆ kobiet z Polski jest zaniedbana. Moja stara trzyma poziom. Ktoś musi, nie? Na szczęście nie mam kobiety z Polski. To wtyd jest u mnie w Anglii. Kobieta-Polka to wiadomo, ze łatwa i za funty zrobi wszytko. Znamtaką co o***t nawet wyliże. Sorry, ale tak jest. Dla mnie nie liczą się tępe kopciuszki znad Wisły.

Gość gość
był juz dzis temat o mądralach z UK, daj spokój, obrazasz swoją matke, babkę, kuzynki itd. najlepiej juz sie nie rozmnażaj żeby takich genów dalej nie przekazywac.

Gość gość
Większość to nie wszystkie polskie głąby bez logicznego myślenia. Nic nie osiągniecie w życiu z taką bystrością umysłu (albo jego brakiem).

Gość gość
ohoho a Ty myslisz, że ja bym takiego idiotę chciała? mam nadzieję, że powiedziałes swojej dziewczynie jakie masz poglądy o kobietach z twojego ojczystego kraju, jesli ma troche mózgu to szybko odejdzie.

Gość gość
wiesz ciezko zrozumieć np takie zdanie: Większość to nie wszystkie polskie głąby bez logicznego myślenia. czyli że matka i babka wyglądaja jako tako, ale są głąbami bez logicznego myslenia?