Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karriinaa

o co zapytac na ostatniej wizycie u ginekologa

Polecane posty

Gość karriinaa

? zaczynam 39tc.

Gość gość
O nic już nie pytałam.Jedynie powiedziałam, że jak następna wizyta się odbędzie to ja na ten fotel nie włażę.

Ja na bieżąco zapisuję sobie wszystko, co mnie nurtuje i później idę z listą pytań ;). Jeśli nie masz żadnych pytań, to nie ma co szukać ich na siłę :)

Gość gość
czy będzie bolało..ja zapytałam i rodziłam 24 h w okropnych bólach.,życze powodzenia

Gość gość
a co tu pytać, trzeba urodzić i koniec

Gość gość
- kiedy jechać do szpitala - co robić jak zaczniesz krwawić - kiedy przyjść na kolejną wizytę - jak poznać że wody się sączą

Jeśli masz zamiar karmić piersią to zapytaj czy orientuje się gdzie możesz liczyć na pomoc dobrego doradcy laktacyjnego. Niby blacha sprawa ale uwierz mi że ci się przyda. Niestety w moim mieście ani szpitalu nie ma nikogo takiego i byłam zdana na niekompetencję położnych które nie potrafiły mi dostawic z początku odpowiednio małej do piersi. Niby coś tam ssała ale więcej było mlaskania i cmokania niż jedzenia. Dobrze że chodziłam na szkole rodzenia więc w teorii pi razy drzwi wiedziałam jak dziecko na ssac pierś. Gdyby nie to to płakalabym jak dwie kobiety które leży że mną że mała całe sutki w malinkach.

Gość gość
ja dzis zaczelam 38 tc mam nadzieje,ze zaraz urodze!

Gość karriinaa
dzięki, a pytałyście o swoją wielkość miednicy czy nadaje się do porodu siłami natury? ktos pisał o krwawieniu czy to jest jakieś naturalne przed porodem czy moze chodzi o czop śluzowy?