Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja laura 234

wkurzają mnie laski które zaczepiaja żonatych

Polecane posty

Gość to ja laura 234

Laska ktora,mojego męza kiedys chciała uwieśc,jak jeszcze był kawalerem(i był z inna nie ze mną) No i chociaz wiedziała,ze ma kogos,ze zajety,dawała mu jakies "propozycje".Kolezanka ze studiow.Patrzę a ona mu wysyła życzonka na facebooku z okazji urodzin.No wsciekłosc mnie bierze,laska rozwiedzona,a moj maz zonaty dobrze wie,ze ma kogos i znow zaczepia. Laski to soooki,nieraz same prowokuja facetow.Jestem zazdrosna:(bo kocham męza a jak takie cos widze,to zal mi serce sciska,ze tez takie laski są,niech sobie szuka wolnego

Gość gość
tak ci powiedzial? :D

Gość gość
haha dobre:P Otwórz oczy żoneczko bo to właśnie CI żonaci mężczyźni najczęściej podrywają niewinne niczemu laseczki :P

Gość gość
Do koleżanki powyżej jak suka nie da to pies Noe weźmie,poza tym to on jej życzeń nie składał,a ona tak

Gość gość
no nie zawsze ,nie zawsze

Gość gość
Poza tym laska nie jest niewinna jest po rozwodzie i w mojego męża wieku więc dużo starsza ode mnie

Gość gość
Wara od zajętych

Gość gość
no u Ciebie może i tak ,ale w większości jest tak jak napisałam że żonaci zaczepiają ,próbują nawiązać jakiś kontakt z laskami

Gość gość
a ja to mam to w doopie bo jak żonaty się rozgląda za innymi i zagaduje , podrywa to znaczy że coś nie halo jest u niego w związku ot co .

Gość gość
a U Ciebie autorko jak się kochacie ,ufacie sobie to czym Ty się przejmujesz ? że jakaś cizia mu życzenia wysłała? wrzuć na luz i nie daj się ponosić zbytnio bo przez takie jazdy jak sama sobie robisz tylko się wkurzasz i na pewno nic dobrego z tego nie wynika

Gość gość
Mię zgodzę się z tobą,raczej powiem że facet który zaczepia młode łaski będąc w związku to z nim coś nie halo,bo nie ma idealnych związków i w każdym związku zdarzają się problemy, więc wg twojego prostego rozumowania to każdy facet musiałby zdradzać a tal nie jest?zdradza ten niedojrzały który w momencie kryzysu. W związku zamiast nad nim próbować pracować zaczepił młodsze

Gość gość
a niektóre mogo nie wiedzieć, że oni żonate

Gość gość
Zonaci czzesto podrywaja inne kobiety, bo z ich kobietami jest cos nie halo! Takie zazdrosne, zdesperowane "lwice", ktorych caly swiat sie kreci wokol faceta, ktorego jeszcze w dodatku musza pilnowac - smieszne i smutne to zarazem!

Gość gość
no właśnie zgodzę się i z tym że niektórzy to ukrywają nawet nie mają odwagi by powiedzieć że są zajęci bo wtedy mogli by kosza dostać _ tacy to dla mnie zero

Gość gość
no bo czasami nie noszo obrączków, a laska sie zakofa, bo myśli, że on taki fajny i wolny

Gość gość
Mię zgodzę się z tobą,raczej powiem że facet który zaczepia młode łaski będąc w związku to z nim coś nie halo,bo nie ma idealnych związków i w każdym związku zdarzają się problemy, więc wg twojego prostego rozumowania to każdy facet musiałby zdradzać a tal nie jest?zdradza ten niedojrzały który w momencie kryzysu. W związku zamiast nad nim próbować pracować zaczepił młodsze >>>>>>>>> >>>>>>> no tak ,tak na pewno nie jest ale z drugiej strony jak taki facet idzie na bok zamiast rozwiązywać swoje problemy w związku to też jest nic nie wart :/ tyle w temacie

Gość gość
Oj tak a mężowie i inni narzeczeni co zaczepiają inne kobiety? wina tez po ich stronie:P

Gość alabambaa
To jak ktoś wejdzie w związek małżeński i jest osobą z przeciwnej płci , to od roku zawarcia związku należy przestać składać życzenia? Niektórzy żonaci to takie ch....e, podrywają przy własnym chłopaku tej dziewczyny i przy swojej żonie (!!!)i konkurują o laskę z innymi :D masakra

Gość wisniowieczka malutkA
Trzeba pamietac ,ze facet tez ma wlasny rozum ! i nie zawsze jak suka da to pies wezmie. Najwazniejsze w zwiazku jest zaufanie - bez tego nie ma zwiazku ... Autorko ja wogole nie rozumiem czego Ty sie tak boisz. Przeciez jezeli on zaczepiala go jeszcze zanim bym z Toba i przez tyle czasu nie zwraca na nia uwagi , to dlaczego teraz po slubie mial sie nia zainteresowac? Chyba ,ze to Ty dajesz mu powody do tego aby uciekal z domu. Jezeli facet ma dobrze w domu to nie rozglada sie za zadna inna- taka jest moja opinia. Ja swojemu narzeczonemu ufam - udowodnil mi wiele razy ,ze moge mu zaufac po za tym nie ma co faceta trzymac na smyczy i nie wolno mu wszystkiego zabraniac... jak sie komus czegos zabrania to jest wieksza pokusa pamietaj :) Powodzenia