Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pampersy w lidlu

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam ostatnio na dobrej promocji dwa wielkie kartony i jestem w szoku! Pampersy śmierdzą benzyną, jak otwieram szafke do której je wyłożyłam to aż kręci się w głowie. Poza tym są trochę inne niż te poprzednie które mam, bardziej szeleszczą jakby miały inną powłoczkę. O co chodzi? Też tak macie czy ja jestem nienormalna :O

Gość gość
ja je również kupiłam i moje są ok. Ale takie schizy miałam kiedyś jak kupowałam DADĘ w biedronce. Raz ok a raz śmierdziały. Aż raz tak zalatywały, że musiałam je wywalić na balkon, bo w domu nie sposób było trzymać i podziękowałam tej marce. Z Pampersami jeszcze nie miałam problemu.

Gość gość
kurcze pierwsze slysze nigdy mi sie nic takiego nie przytrafilo ale od marca znowu pieluchy bede kupowac;)heh

Gość gość
To oddaj do sklepu. Moze w takiej duzej ilosci tak smierdza, bo jak dla mnie to pampersy tak ogolnie smierdza chemia.

Gość gość
Też je mam ale u mnie wszystko z nimi ok.

Gość gość
Dziwne, może żle przechowywali, ja bym oddała

Gość gość
no wlasnie zawsze mi one sie wydawaly pachniec chemicznie ale te to juz szczyty :O A nie wydaje wam sie ze sa troche inne? Np w tym miejscu gdzie przykleja sie plastry ja zawsze mialam teksture takiej jakby drobniutkiej krateczki a te z lidla maja fale

Gość gość
oddac raczej nie moge kupilam je juz z tydzien temu ale wykanczalam poprzednie opakowanie i dopiero teraz otworzylam to. a nie przyszlo mi do glowy zeby zachowac paragon z zakupu pampersow :O

Gość gość
To wyciąg je z worka , wystaw na balkon, może wywietrzeją

Gość gość
no dobra mozna wywietrzyc to zgubia zapach ale co to do cholery tak cuchnie? co nakladam dziecku na tylek

Gość gość
ja tak miałam z pieluszkami ale dada,śmierdziały na kilometr.nie radze zakładać maluszkowi ja niestety miałam nauczke i małemu wyszła wysypka z która meczyliśmy sie dosyć długo :(

Gość gość
Ja tez je mam. Sa iinne. Maja inne obrazki, napis Pampers tez jest inny. I faktycznie sa jakby z innego materialu zrobione i bardziej smierdza. Na szczescie nie przeciekaja w nocy bo o to najbardziej sie balam. Dobrze ze szybko nam schodza.

Gość gość
to śmierdzi klejem za szybko wychodza z produkcji.

Gość gość
Ja tam nie widzę żadnej różnicy a od 10 miesięcy używam tylko active baby z różnych zródeł.

Gość gość co w lidlu bywa
Zgadzam się z autorką i wpisem, że mają inną powłoczkę i tę falę. Mi może nie śmierdzą (to subiektywne), ale chol*ra wydają się mniej chłonne:( Dopiero przy tych pampersach zdarzyla sie wilgotna skóra pod pieluszką:( Ja nie wiem czy wszystkie BOXy w kartonach mają tę jakość czy ta partia przeznaczona do lidla. Mam wątpliwości co do chłonności, a zapach raczej zdatny (trzymam w pudełku plastikowym zamkniętym, jak otwieram to nie padam) :-D

Też kupiłam na tej promocji, różnicy nie widzę, może jakaś felerna partia Ci się trafiła ;|

Gość gość
Też kupiłam te pampersy i są inne niż produkowane na Polskę. One są chyba na Rosję robione, bo na tych 3 opakowaniach były jakieś ruskie napisy. Ot cała zagadka

Gość gość
No wlasnie zapomnialam o najwazniejszym! Tez mi sie zdawalo ze jak dotykam reka przy zmianie to sa one w dotyku bardziej mokre. Myslalam ze sobie wkrecam lub po prostu dziekcko wiecej sika i pampers coraz gorzej trzyma. Ciekawe z tymi napisami ale jak widze to inne tez maja napisy po rosyjsku (z innych serii, z innych sklepów)

Gość gość
ja kupiłam i są ok

A wszystkie macie te "falę" od frontu pieluchy? Dodam, że mam rozm. 4

Gość gość
nasze sa ok

Gość gość
ja mam box 3 i box 4 i w trojkach mam fale w 4 z innego sklepu mam krateczke nie wiem jak z 4 z lidla

no to u mnie w 4 jest fala (z lidla), a z carrefoura (pojedyncze opakowanie) fali nie ma - jest krateczka.

Gość gość
a zobacz czy opakowania są identyczne, szata graficzna się zmienia...