Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piechotą do maja:P

odchudzanie do Świąt

Polecane posty

hej Dziewczyny do Swiąt zostało 5 tyg. wiem, że takie zrywy okolicznosciowe moga zmobilizowac do zmian. ja bym chciala do tego czasu zeszczuplec 4-5 kg, czyli madrze i z glowa. moj cel dalekosiężny to 61 kg, ale powolutku do celu, malymi kroczkami. od dzis zaczynam jazde na rowerku stacjinarnym i spacery. obiecalam sobie ze przynajmniej 4 razy w tygdni. kto chcialby sie przylaczyc?? latwiej nam bedzie razem a i na swieta ladniej mozemy wygladac:))) ja bede jadla ok 1000-1200 kcal, choc myslalam o diecie kopenhaskiej ale chyba nie wytrzymam na niej... na razie stwiam na male porcje, 4-5 dziennie. mam nadzieje ze sie uda:)))

witaj, zapraszam na mój temat schudnąć trwale :) tam rozkręcamy się z dietą od dzisiaj.

Gość gość
Przed świętami dieta, a potem odrobicie to z nawiązką. Może lepiej od nowego roku?

Gość gość
mnie zostaly jeszcze 3 kg , moge dolaczyc do was?

Gość Olcia Dubicka
Motywacja jest ważna a cel że do świąt jest jeszcze ważniejszy, jeszcze ustal sobie dlaczego chcesz schudnąć i tego się trzymaj to Ci się na pewno uda :) ja już jestem po odchudzaniu więc mogę tylko trzymać kciuki za Ciebie :) Mnie tego nauczyła kobieta której opiekuję się maluchami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno pojemnik w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w zniżonej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak po miesiącu spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez GIS. Skład to tylko naturalne składniki co dodatkowo nasila bezpieczeństwo