Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość gość

Moj problem - bralam pierwsze opakowanie Yazu, caly czas sie zabezpieczalam. Musialam je odstawic, bo i tak nie zadzialaloby - pod koniec opakowania przez 6 dni mialam uporczywa biegunke. Skonczylam opakowanie,dostalam krwawienie z odstawienia i nastepnego opakowania nie wzielam. Dzis jest 17 dzien od krwawienia. Okropnie boli mnie podbrzusze! Jak na okres, ale dwa razy mocniej. Co to moze byc? Sluz jest bialy, nierozciagliwy. 8 dnia po krwawieniu z odstawienia kochalam sie z mezem, ale w gumce i wytrysk byl poza mna. Panicznie boje sie ciazy. Wmawiam sobie, ze ten bol jest wywolany zagniezdzeniem sie zarodka. Wiem, ze to psychiczne. Zamierzam sie z tym wybrac do psychologa. Niewazne... Zastanawia mnie, skad ten bol i czy ktoras z was miala tak po odstawieniu tabletek? Niech mnie ktos uspokoi. Mam 20 lat, 9 miesiecznego syna i okropnie boje sie kolejnej ciazy.

Gość krolik 0987654321
hej nie martw sie na pewno nie jestes w ciazy !!:) przeciez seks bym w gumie a z nia NIC sie nie stalo, takze nie ma opcji :) nie swiruj :) na pocieszenie powiem Ci ze nam sie zsunela prezerwatywa;/ i wzielam escapell po 11 h i czekam na okres wlasnie;/ ja mam 2 letniego syna, i tez bardzo bardzo nie chce byc w ciazy ! no masakra jakaś! jak dostaniesz okres to wroc do tabletek, mi wlasnie gin przepisal, no ale najpierw musze dostac ten okres :/ pozdrawiam 3 maj się:)

Gość gość
Gumki to nie zabezpieczenie na XXI wiek.To historia.Histori młdzież nie chce się uczyć,a stosuje gumki