Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska2013

ratunku

Polecane posty

Gość grubaska2013

witam was, mam problem z waga , w zeszlym roku stosowalam diete bialko plus warzywa czasami jakis grzeszek i ladnie schudlam do 61 kg, niestety przeprowadzilam sie zagranice i zaczelam tyc , przytylam cos okolo 3/4 kg ..wiem nie duzo jak narazie ale jezeli nie wezme sie za siebie to niedlugo w lustrze sie nie poznam, ciagle podejmuje jakies proby diety a to dukan a to kopenhaska ale tak sie czuje po kilku dniach odwodniona i oslabiona ze potem rzucam sie na jedzenie, problem w tym ze wychodze z domu o 7 rano i wracam o 19 wieczorem , prace mam biurowa wiec glownie siedze czasami polece gdzies do banku czy na poczte ... stad bardzo malo czasu na cwiczenia a dodatkowo w weekend musze sie uczyc bo przygotowuje sie do waznego egzaminu, sluchajcie poradzcie mi jak sie zmobilizowac i schudnac bo ja juz jestem zalamana tym ciaglym glodowaniem lub rzucaniem sie na jedzenie .. myslalam o takie diecie sniadanie : owsianka na wodzie z bananem lunch : kostka twarogu ,ub mozarella light z warzywami kolacja: mieso plus warzywa na parze duzo wody i duze ilosci warzyw w weekendy biegi na biezni co myslicie dzieki za sugestie i rady

Gość grubaska2013
up

Gość Annus Morswin_Kikke
pobiegaj po peronie 9 i 3/4 kazdego ranka, powinno pomoc

Gość grubaska2013
dzieki za rade kolego powyzej

Gość grubaska2013
PUK PUK

Gość gość
hej ja tez chce schudnac jaka diete masz

Gość Olcia Dubicka
Ruch jest ważny ale też nie najważniejszy, spróbuj od malych rzeczy typu schody zamiast windy czy na pieszo zamiast samochodem, poszukaj rozwiązania dla siebie :) Mnie pani dla której zajmuję się potomkami chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej pierwsze pojemnik w upominku a też można je dostać na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w mniejszej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. Stosując się do tego po miesiącu schudłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z potomkami którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez GIS. A w tych tylko naturalne składniki co również nasila bezpieczeństwo