Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypadające włosy

Polecane posty

Gość gość
Ty spamerska kretynko od srace of g***o też WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W podskokach!

Gość krakowianka_26
Kamila5454 - a kiedy robiłaś ten zabieg? Za taką cenę bym się wybrała, ale zastanawiam się, czy to nie jeden z tych, których efekt utrzymuje się dwa tygodnie.

Gość gość
ja się męczę, bo są bardzo przesuszone... ktoś zna jakiś środek na ich wygładzenie? tylko coś, co działa na dłużej, a nie do mysia jak jedwab

Gość gość
do mycia *

Gość gość
polecam zapper nunczako J.Taratajcia

Gość gość
gość: tutaj czytaj: www.anwen.pl/2011/11/pielegnacja-wosow-bardzo-zniszczonych.html I tutaj bo ważne: www.anwen.pl/2014/01/top-5-bedow-pielegnacyjnych.html

Gość gość
Polecam Ci używanie szamponów z kofeiną, która stymuluje krążenie krwi w skórze głowy, przez co pobudza cebulki włosów do wzrostu. Ja w tej chwili stosuję ten szampon: http://www.bio-lifestyle.pl/alva-szampon-kofeina-wzmacnia-pobudza-cienkie-wlosy-250-ml-p-626.html Jestem z niego bardzo zadowolona, do tego łykam tabletki Revalid (polecił mi farmaceuta w aptece) po miesiącu ich stosowania zauważyłam szybszy wzrost włosów i paznokci. Revalid jest dość drogi ale warto poszukać promocji, mi udało się kupić go dwa razy w promocji i naprawdę warto bo szybko hamuje wypadanie włosów. Taka połączona kuracja wewnętrzna i zewnętrzna na pewno C***omoże.

Gość Siuuup
Podcięcie na pewno je trochę ożywiło/wzmocniło ale to w 99 % przypadkach nie działa tak jak u Ciebie. Jeśli faktycznie tyle tych włosów Ci leci to tu zwykł tabletki czy odzywki mało dadzą, najpierw trzeba ustalić przyczynę takiej reakcji bo nie jest to normalne a przyczyn może być dużo, musisz zacząć od badań a później można coś polecać :) http://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gość
pijcie drozdze, podobno rewelacja. w sumie nie podobno, kiedys pilam :) niedlugo znow zaczynam, moze jutro :)

Gość gość
ja stosuję vitapil, oraz maseczkę arganową biovaxu kupiłam cały zestaw na stronie apteki czerwonej w bardzo dobrych cenach