Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwd

Rozwiazlosc kobiet to wina facetow

Polecane posty

Gość Chwd

Rozwiazlosc dzisiejszych kobiet to wina facetow! Gdyby nie to, ze faceci to takie zwierzeta I wsadzaja wszedzie gdzie tylko okazja, to nie byloby jak jest. Poza tym to glownie faceci ogladaja p***ografie, a potem naklaniaja kobiety, to takich wlasnie zachowan. Idioci sami zrobili z kobiet niewyrzyte suki, a potem krzycza, ze kobiety to dzifki. Tylko kto lata I uzywa tych dzifek? No kto? Sami jestescie sobie winni, bo z natury kobieta jest dobra I tak naprawde nie potrzebuje ostrego rzniecia. To wy I'm to wmowiliscie, a potem takie wierza w to, ze to normalne. Macie co chcieliscie.....hahahahah

Gość moozanka
ale chrzanisz...

Gość anonimowa___
Sporo racji w tym co pisze chwd. Sama po sobie widzę, że to faceci mnie zepsuli. Tak zepsuli. Teraz próbuję sama się ,,naprawić". Głupia byłam, że dla namiastki uczucia i uwagi, ale także dla samego seksu, potrafiłam wyrzec się siebie.

Gość sama manna
bo faceci nas "tresuja". Na początku sex mnie wcale nie rajcował, bardziej to że brał mnie za rękę. a potem on zaczął nalegać więcej i więcej. Ten cały sex jest przereklamowany

Gość anonimowa___
Ja lubię seks sama z siebie, mam spory temperament, a mimo to wolałabym żeby ta sfera u ludzi była pod większą kontrolą niz obecnie i żeby 90% facetów nie wymagało od kobiet seksu na max. trzecim spotkaniu...

Gość Chwd
no wlasnie o tym pisze. Dla kobiety większe znaczenie ma to trzymanie za reke, przytulenie niż ostre rzniecie. To faceci naklaniajado p***o-zachowan, to oni lataja za sexem, jak p*****ncy.... nie twierdze ze nie zdarzają sie i takie kobiety, ale to chyba te co uwierzyly, ze to norma a potem szukająporzadnych i dziewic....smiechu warte

Gość sama manna
Fakt, teraz wymagania są bardzo pod facetów. Natomiast sami faceci są sterowani przez rynek wiadomo jakiego biznesu.i jak bezwolne istoty uczą się coraz nowych głupstw typu stosunek w pupcię, kiedys tak robili geje, teraz wszyscy faceci

Gość Chwd
dziwie sie tylko głupocie kobiet, ze na to pozwalają. Albo sa tak zdesperowane, żeby mieć jakiegokolwiek faceta, ze zgadzają sie nawet wbrew sobie na pewne zachowania....albo co? trudno okreslic.

Gość gość
facet to swinia a w kobietach jest seks jak to pogodzic

Gość anonimowa___
Wiele kobiet ma zakodowane, że MUSZĄ mieć faceta, niektóre autentycznie dążą do tego za wszelką cenę. Tak są zaprogramowane przez naturę i społeczeństwo... Faceci z kolei są zaprogramowani na bujne życie seksualne i tak to się kręci.

Gość gość
ale niech nas nie zmuszają do tych upodlających rodzajów seksu

Gość anonimowa___
Nie trzeba się zgadzać, przyzwalać na wszystko. Można bojkotować. Wtedy pójdą do prostytutek. Zawsze znajdą się kobiety, które zgodzą się przykładowo na anal&oral (kolejność nieprzypadkowa) za odpowiednią opłatą lub tak po prostu za friko, żeby pokazać że niezła z niej kochanka i w seksie nie ma sobie równych.

Gość gość
Oni uzywają więc szantażu,ze pójda do innej.

Gość Chwd
Sex to jedyne dziedzina w ktorej facet moze ponizac kobiete I to robi......a te idiotki sie na to jeszcze zgadzaja I co gorsze, wydaje I'm sie ze sa takie super...

Gość anonimowa___
Identycznie jak np. klienci, pracodawcy. Mamy wolny rynek, także i w sferze ,,uczuciowej".

Gość gość
Dziewczyny mi się wydaje, że jedynym sposobem żeby być kochaną ale wolną bez szantażu sexualnego ze strony wiecznie nie doje***nych samców to żywot samotnej matki. Z tym że u nas w kraju życie samotnej matki to koszmar niestety. Gdyby samotna matka mogła sobie pozwolić na życie w warunkach jakie panują na Zachodzie to pomyślcie tylko :) Kobieta potrzebuje miłości i to uczucie mogłaby otrzymywać od dziecka, a zarazem w kwestii sexu miałaby święty spokój :D nie trzeba usługiwać durnemu samcowi i spełniać jego zachcianek z zakresu doopy :D Boże takie życie byłoby zayebiste :D

Gość gość
utopia, ale piekna.\Wystarczyłoby mi , gdyby czekał na mnie podczas sexu,anie tylko sobą się martwił

Gość gość
nikt was nie zmusza do puszczania się a jeśli tego chcecie to to robicie. Jakich wybieracie sobie partnerów to wasz problem!

Gość anonimowa___
Wydaje mi się, że nie ma czegoś takiego jak bezwarunkowa miłość. Poza tym rodzenie dzieciaka z zamysłem ,,żeby mnie kochał" to nie jest zbyt zdrowe podejście. Dziecko to odrębny człowiek, który w końcu dorośnie i będzie chciał żyć własnym życiem.

Gość gość
smiech.gif nie trzeba usługiwać durnemu samcowi i spełniać jego zachcianek z zakresu doopy smiech.gif xxx Syna to pewnie byś pozbawiała życia bo w końcu samiec :P Dziecko potrzebuje obojga rodziców a, że wy lecicie na złych facetów to już nie nasza wina. Jakoś kobiety wybierające normalnych porządnych mężczyzn nie mają takich problemów jak większość tu na kafe. No ale do tego trzeba sememu być normalnym a nie mieć jakiś dziwnych faz na mózgu i wyobrażeń odnośnie mężczyzn i życia.

Gość anonimowa___
,,że wy lecicie na złych facetów to już nie nasza wina" - no cóż, nasza też nie do końca a durnej ewolucji. Nie pozostaje nic innego jak sprzeciwić sie mrocznym instynktom i próbować budować coś w miarę szlachetnego i trwałego z kimś kto nie do końca nas porywa.

Gość gość
anonimowa! Ale dziecka nie trzeba zmuszać do kochania matki :D dziecko instynktownie nawiązuje z własną matką coś czego samiec nie umie nawet z żoną - WIĘŹ PSYCHICZNĄ i EMOCJONALNĄ :D czyli to co jest najwspanialsze dla nas kobiet. Po prostu dobrze traktowane, otaczane miłością i mądrze wychowywane dziecko może kobiecie dać SAMO Z SIEBIE coś czego mężczyzna zazwyczaj nam nie daje - poczucie że jesteśmy ważne i potrzebne w życiu drugiego człowieka :):) Pomyślcie dziewczyny albo trzeba to sobie wywalczyć odmawiając sexu, knując spiski i kombinując jak tu udawać obojętność i olewankę aby się łaskawie samiec zainteresował nami albo szybko się kończy okazywanie uczucia ze strony samca bo się znudził i wtedy gnuśniejemy w jałowym związku.

Gość gość
W wyścigu co lepsze: dziecko czy samiec dzieci biją facetów w przebiegach jeśli chodzi o kompetencje emocjonalne :D

Gość gość
Ale dziecka nie trzeba zmuszać do kochania matki smiech.gif dziecko instynktownie nawiązuje z własną matką coś czego samiec nie umie nawet z żoną - WIĘŹ PSYCHICZNĄ i EMOCJONALNĄ smiech.gif xxx Tylko dlatego, że możecie urodzić dziecko. Gdyby faceci rodzili to dziecko miałoby więź od razu z tatą.

Gość anonimowa___
Nie masz racji. Dziecko, które zostało powołane jako niewolnik do kochania, służący, pocieszacz, predzej czy później orientuje się, że jest tylko bezwolnym pionkiem ,,niedopieszczonej" mamuśki i może zwrócić się przeciw niej. Naprawdę, nie tędy droga.

Gość gość
Pomyślcie dziewczyny albo trzeba to sobie wywalczyć odmawiając sexu, knując spiski i kombinując jak tu udawać obojętność i olewankę aby się łaskawie samiec zainteresował nami albo szybko się kończy okazywanie uczucia ze strony samca bo się znudził i wtedy gnuśniejemy w jałowym związku. x No to jesteście niedojrzałe skoro stosujecie tego typu gierki i wybieracie złych facetów a to nie nasz problem tylko wasz! To, że wy lecicie na złych nie znaczy, że tylko oni są bo równie dobrze możemy to samo mówić o kobietach.

Gość gość
i JAKI to ma związek ze zmuszaniem dziecka do miłości drogi gościu???? napisałam że dziecka do miłości NIE trzeba zmuszać a u samca wzbudzić jakiekolwiek inne odczucia poza tymi w genitaliach jest ciężko :P więc Twój argument jest bez sensu :P fakt że kobieta rodzi a nie mężczyzna nie ma związku ze ZMUSZANIEM dziecka do okazywania miłości matce, co sugeruje anonimowa :P

Gość gość
początkiem wszystkiego jest to, że lecicie na złych facetów z tego macie złe wspomnienia ze związków, dzieci mają złych ojców, zły przykład itd. Dajcie szansę dobrym mężczyznom i szczęśliwej rodzinie.

Gość gość
mimo iz jestem Kobieta to napisze tak jak suka nie da pies nie wezmie no chyba ze to g***t ale nie o tym tu piszemy :) zatem moje panie szanujcie sie a i powodzenie bedziecie mialy wieksze :)

Gość anonimowa___
Jeżeli tym dzieckiem będzie córka, to pół biedy, ale jeżeli syn, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że wyrośnie z takiego kaleka życiowa, nie umiejąca sobie poradzić w życiu. Przemyśl sobie jeszcze raz tę swoją ,,strategię"...